Odp: Płeć przeciwna 2
Mam zapytanie - jeśli ja mam 16 lat, a np dziewczyna która mi sie podoba (i wzajemnie:)) ma 18 to jakbysmy ze sobą chodzili to by nie 'śmiesznie' wyglądało??
Bo piszemy ze sobą duzo, gadamy itp ale nie wiem czy jej wstydu nie przyniosę cze coś w tym stylu, bo jak majądziewczyny chłopaków to sa oni z tego samego wielku albo starsi...
Jeśli Jej to nie będzie przeszkadzać to ja nie widzę nigdzie problemu
Gdyby ktoś się śmiał (chociaż nie wiem z czego
) to ja bym to olał. Proste ![]()
@Grzesiek
Dlaczego potrafisz odpowiedzieć na pytania innych, a na swoje nie?
Dziwne...
A na swoje - które mają łatwą odpowiedź już nie?
Ok, nie róbmy offtopu ![]()
Nie czepiajcie się Grzesiek_Maj1'a
Tak to jest, że najczęściej zna się odpowiedzi na pytania innych a na swoje nie.
a Grzesiek12345615 słuchaj, tak jak JackUss powiedział pisanie nie oznacza miłości...
A propo wiek w miłości nie jest ważny... Jeśli dziewczyna Cię kocha prawdziwie to nic nie jest ważne. ![]()
Ja mam dziewczynę, która jest ode mnie starsza o prawie 8 miesięcy. Trochę się z tym głupio czuje, ale prawdziwa miłość nie pyta o wiek. ![]()
Tia, wiek nie jest ważny, a miłość jest zawsze uczuciem stałym...
Kobieta, szczególnie w wieku, gdy dookoła ma pełno znajomych, wejdzie w związek jedynie, gdy jej partner nie obniży jej wartości społecznej. Tak, zdarzają się wyjątki "miłość ponad wszystko", ale i te zapewne w końcu ulegają presji. Czyli jeśli jesteś w jej wieku/starszy i w oczach jej, oraz jej znajomych, jesteś osobą interesującą - masz szansę na związek, jeśli jesteś młodszy, a znajomi stanowią ważną część jej życia - zapomnij.,
@Piper
To tylko 8 miesięcy
Piper napisał/a:Ja mam dziewczynę, która jest ode mnie starsza o prawie 8 miesięcy. Trochę się z tym głupio czuje, ale prawdziwa miłość nie pyta o wiek.
8 miesięcy?! Zlituj się, przecież to nie jest ogromna różnica.
Ty nie mów o litowaniu się!
@Dev
Cała prawda i pełna prawda. Prawdziwie inteligentny post od dawna w tym temacie ;]
Liczy się, że jest starsza ![]()
A chodzicie do tej samej klasy? Czy Ona jest w klasie "wyższej"?
Chodzi ze mną do klasy.
No może faktycznie trochę wyolbrzymiłem ![]()
Każdemu sie zdarza.Ja baaaardzo dawno temu miałem dziewczyne o 3 lata starszą i to był dla mnie szok(no coś w tym stylu) ale to było dawno temu.

Cudownie
A moja Ewelinka
chociaż każdy to już chyba wie xD
Patrząc na sygnaturkę...
" Ewelinka :* " ... wydaje mi się... że mogę zaryzykować stwierdzenie... że Twoja wybranka... zwie się nie inaczej... jak... E... Emila ?
Jak nie to sorry ale nie wiem ^^