1

(30 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

1. Kiler
2. Władca pierścieni Powrót Króla
3. Cała saga Star Wars
4. Shooter
5. Szeregowiec Rayan
6. Piraci z Karaibów
7. Seksmisja
8. Kilerów 2
9. Helikopter w Ogniu
10. Slumdog

2

(442 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

A my kupujemy sobie prezenty na Wigilię. Naturalnie koledze kupuję grę z Biedronki smile

3

(5 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Jaki double post?
Chyba że został usunięty to przepraszam wink

Tak, został usunięty wink - Hilary

4

A ja wszystko zrozumiałem ;D

5

(14 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Grzesiek_Maj1 napisał/a:
Wojtas95 napisał/a:

Dzisiaj dostałem GoW made in biedronka. Kiedy otworzyłem pudełko to myślałem że to jakaś pomyłka. Nawet okładki im się drukować nie chciało  ;p

Liczy się wnętrze smile

Wnętrze mi jak najbardziej przypadło do gustu. Za 10 zł lepszej gry kupić nie mogłem

6

Dzisiaj dostałem GoW made in biedronka. Kiedy otworzyłem pudełko to myślałem że to jakaś pomyłka. Nawet okładki im się drukować nie chciało  ;p

7

(5 odpowiedzi, napisanych O Clicku)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Piractwo_komputerowe

Poczytaj sobie Finez, dobrze ci to zrobi wink

8

(281 odpowiedzi, napisanych Fan Arts)

Recka średnia. Krótka ,sporo błędów. Ojj nie wysiliłeś się. Jeżeli już wrzucać recenzje to porządne wink

9

(986 odpowiedzi, napisanych Gry)

Call of Duty World at War. I skoro mowa o tej gierce to mam pytanie. Czy tylko mi się tak długo wczytują lokacje (czasami nawet 10 min)?

10

daniol13.13 napisał/a:

Moi trzej kumple (teraz chodzą do 1 liceum) założyli się na testach próbnych na koniec gimnazjum kto będzie miał najmniej punktów, i co z tego wyszło?

Że jeden miał 1 pkt. drugi 2pkt. a trzeci 3pkt. TO DOPIERO MATOŁY!!!

Dziwni są. Ja bym po prostu oddał pustą kartkę i miał 0 pkt big_smile

11

Piper napisał/a:

A mi mama obiecała, że jak dostanę się do etapu wojewódzkiego z konkursu biblijnego to mi kupi PSP tongue

Eeee tam. Mi tato obiecał, że jak wygram konkurs z fizyki to mi zafunduje wycieczkę na księżyc smile

12

(34 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Nie da się. Musisz pobrac te wszystkie łatki.

13

Ja rzucanie się kredą mam na szczęście za sobą big_smile Kreda strasznie ciężko schodzi

14

(147 odpowiedzi, napisanych Komputery i sprzęt)

PSP jest lepszy ze względu lepszych gier i jest tańszy wink

15

Moja pani z chemii jest the best. W poniedziałek kiedy akurat chemia jest pisałem konkurs z Angielskiego. I ominął mnie sprawdzian. Za tydzień pani rozdaje sprawdziany (większoćś pały) i mówi że ci którzy nie pisali dostają 1 i proszę poprawiać oO. Myślałem że nerwowo tego nie wytrzymam

16

(18 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Moja teoria o taka że masz pecha. Mi się tnie GTA I więc wszystko się może zdarzyć wink

17

(31 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

kupiłem fable rok temu w biedronce i muszę powiedzieć że jak na 10 zł to gra jest nawet nawet wink

18

(96 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

larkson napisał/a:

A wiecie już, że piraci zrobili już moda na serwery dedykowane?

Nic dziwnego. Piraci są szybcy jak Kubica na torze.

19

Kolego przeczytaj regulamin ;D
TOPIC
W opcjach Xfire jest specjalna rubryczka i tam masz wszystkie skróty klawiszowe.

20

(211 odpowiedzi, napisanych Gry)

Biedronkowa promocja fajna... Już się napalam na GoW ;D

21

(69 odpowiedzi, napisanych O Clicku)

Karol633 napisał/a:

Ok widać że mój nick przewinął się przez ten temat, a ja sie w nim nie udzieliłem. Cóż... Po pierwsze, prenumerata. Wg. mojej opinii, to przez brak prenumeraty Click! odpadł z rynku, ponieważ zawsze można było w ten sposób "zarezerwować" sobie większą ilość potencjalnych nabywców. Numery archiwalne też powinny być sprzedawane. Mi brakuje 6, na których mi zależy, i do jasnej ciasnej nie mam jak ich kupić! Ok. Po drugie: konsole i PC to dobra mieszanka. Powinna również zwiększyć się ilość recenzji na DS, Wii czy PSP. Szata graficzna powinna być hmm... bardziej kolorowa. Za dużo "śmierdział" mi nowy Click! KŚ Gry. Fakt, nie oceniaj książki po okładce, ale efekt wizualny zawsze góruje. I w myśl powiedzenia: nia ważne na czym grasz, ale w co, powinny zostać konsole w Clicku!. A to kto jest naczem mnie obchodzi, może być emter, moze być Teut, foch czy ktoś inny. Ważne, żeby Click! wychodził.

Gwarantuje ciebie że Click! nie odpadł przez brak prenumeraty ^^ Odpadł ponieważ wydawnictwo Clicka miało problemy z gotówką i musiał się pozbyć jednej ze swoich gazet. Miał do wyboru albo CDA (bardziej popularne i dochodowe) lub Click! No i wybór niestety był oczywisty...

22

(4 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Spróbuj odinstalować i zainstalować jeszcze raz

23

(69 odpowiedzi, napisanych O Clicku)

Nie liczcie na rychły powrót Clicka ^^
To jest po prostu niemożliwe. Wróci najszybciej w kwietniu (takie jest moje zdanie, ale oczywiście może być wcześniej smile )

24

(105 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

25 styczeń 1995
Piękna data smile

25

(342 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Czytam przymusowo ,,Kamienie na Szaniec'' Lekturka wink