1

(81 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Mateusz S
"matriks21"
18 lat

2

(289 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Szak, Ty jesteś z Wrocka więc goń na rynek do redakcji i zrób tam małą rozróbe smile
A tak na serio to zacytuję: "jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze"...

3

Ale dużo osób nie jest zarejestrowanych tutaj. A 100-200 podpisów niczego nie zmieni. W takich sprawach trzeba liczyć w tysiącach czy dziesiątkach tysięcy!

4

Kurczę nie lamentujcie tak wszyscy. Trzeba działać!! Ratować!!
Może jakąś petycję wystosujemy?

5

(90 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Numer kupiony, trochę artykułów i recenzji przeczytane. Dalej płytka dvhd. Ciekawe czy będzie działać... Ogólnie to spoko numer!

6

(66 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

http://www.click.pl/forum/viewtopic.php?id=52&p=4 wypowiedź 99

7

(183 odpowiedzi, napisanych Pytania do redakcji)

Dzięki. I o to wlasnie chodziło! smile

8

(46 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Ja zaś tak:
1. CDAction
2. Click

Chyba nie będziecie mnie bić za to, że wymienię w takiej kolejności?

9

Wie ktoś jak sprzedaje się prince of persia? Bo ta gra nie ma żadnych zabezpieczeń i dlatego jestem ciekawy jak się sprzedaje.

10

Znam ten ból gdy powiedziałem kolegom że kupuję oryginały. Teraz się bez przerwy ze mnie nabijają. Ale jak Kupilem gta 4 w dniu premiery to nagle wszyscy sobie o mnie przypomnieli i ciągle dostawałem esy typu "pożycz gta" czy "co byś chciał za gta?". Oczywiście nikomu nie pożyczałem.

11

(418 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Zmierzałem się od jakiegoś czasu na two worlds a tu CDA zrobi mi miłą niespodziankę. Będzie to chyba jedzyny pełniak z czasopism jaki zainstaluję od kilku miesięcy ;D

12

(54 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Ja muszę powiedzieć że ta płytka z tego numeru mi nie działa. O ile poprzednia działa bez najmniejszych problemów, to ta nie działa. Wkładam ją do napędu, czekam... i nic. Nic się w "mój komputer" nie pojawia, a gdy klikam ikonkę stacji dysków to wyskakuje mi żebym włożył płytę i wysuwa się tacka. Stosowałem się do porad odyna. Jak będę mial czas to sprawdze na innym kompie.

13

(38 odpowiedzi, napisanych Problemy i propozycje)

DO WSZYSTKICH USERÓW:

Co tak dzisiaj nagle forum przycichło? smile nasz nowy moderator wcale nie gryzie i po oczach też raczej nie bije. Więc nie krępujcie się i piszcie normalnie jak było przedtem <lol> . Dziwne że od ponad 6 godzin nikt nic w hyde park nie napisał. Że już o zabawach nie wspomnę xD .

14

Ech jak już tak gadacie na CDA to przynajmniej pamiętajcie że w clicku i CDA pracuje kilka tych samych osób, m.in naczo-hut.

15

(67 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Ciekawe czy będzie taki dobry jak w CDA dali, szczególnie z jednej strony... smile

16

(171 odpowiedzi, napisanych Reklamacje)

Lol włoż ją do napędu może?

17

(865 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

Jakby nie to o Jezusie to dałbym 10, ale dam 6/10

18

(669 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Rfactor? Taa, większość czytelników po godzinie w tą grę wyrzuci kompa przez okno i od razu clicka razem z płytą xD

19

(425 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Ej nie no serio nie widzisz jakiego debila z siebie robisz? Daj sobie spokój z tym forum jak nie potrafisz się normalnie zachowywać.

Ale to jest dziwne, bo pamiętam pierwsze posty na forum tego parkoura i nie wyglądał na takiego spamera. Może brat mu weszedł na konto i się podszywa?

20

(195 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Jak dla mnie może zostać - byleby tylko te 8.5GB wróciło...

21

Jak widać tylko tobie podoba się ten jego "wyszukany" humor.

22

(195 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

To nieprawda. Żaden redaktor nic takiego nie mówił. Pisał tylko że w przyszłym numerze już raczej nie będzie problemów z tą płytką.

23

Jak emter wcześniej napisał, żal.pl

Uprzejmie proszę użytkownika o nicku parkour o od********e się od tego forum ;p

24

Ale czego to się nie zrobi dla clicka ;p

25

http://forum.cdaction.pl/index.php?show … 3&st=0 . Potwierdza to ostrą współpracę obu tych czasopism...