Zdrowo i pożywnie, czyli kolejna wizyta w KFC.
1 2010-10-24 13:53:27
Odp: Co ostatnio zjadłeś/zjadłaś? (183 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)
2 2010-09-16 18:58:42
Odp: Offtopic (4,077 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)
Nie ma kobiet idealnych. Nie wmawiajcie sobie nawet takich rzeczy, bo robicie sobie w głowie syf. Są kobiety, które mniej lub bardziej spełniają wasze wymagania.
3 2010-09-15 21:25:45
Wmawiaj tak sobie, a osiągniesz w życiu wiele sukcesów...
4 2010-09-15 20:02:18
Panowie mam dla Was przesłanie: Nie ufajcie facetom, którzy przez pryzmat jednej kobiety, oceniają wszystkie.
5 2010-09-14 17:00:25
Grzesiek12345615
Napisz mi na maila o co Ci chodzi. Nie ufam nieznajomym. I brzydkim dziewczynom.
6 2010-09-11 16:53:46
Powiedzieć co czujesz? Tak, powiedz jej, że coś do niej czujesz(wersja hardcore: że ją kochasz), chociaż jej dobrze nie znasz - na pewno rzuci ci się w ramiona : ) Może nawet nie będziesz musiał wrzucać jej nic do picia, żeby doszło do czegoś więcej...
Teraz na serio. Albo zachowasz się jak facet, biorąc pod uwagę możliwość porażki, albo jak totalny wymoczek, tracąc szansę na szczęście oraz zyskując poczucie beznadziejności i wyrzuty "dlaczego ja tego nie zrobiłem?".
7 2010-09-10 22:11:47
Mówię - pasowało by ognicho, C2H5OH, i żeby siedziała sama... na trzeźwo zbyt się nie odważe.. to nie to samo co wcześniej... ;(
Yyy... gdzie jest krzyż? Pieprzysz tak, że aż głowa boli. Przez głupią kupę masz pustkę w mózgu i jaja kurczące się na samą myśl o tym, że miałbyś z nią rozmawiać. Jeśli myślisz, że alkohol ci pomoże - jesteś skończonym idiotą jakich wielu. Tak, będziesz w stanie podejść do niej i rzucić "Heeejjjjj...yyyy....ale ze mnooo nie wypijesz?". Ale działanie twojego mózgu znacznie straci na jakości i inteligentnej rozmowy z nią nie nawiążesz.
8 2010-09-05 12:47:12
adik1232poczta.onet.pl
Ortografia, a nie gramatyka : )
9 2010-08-31 19:19:42
Odp: CLICK! - Prośba do (ZAINTERESOWANYCH) userów (464 odpowiedzi, napisanych O Clicku)
Pewna myśl przed chwilą naszła mię - rezygnacja z "zinu" na rzecz portalu, to prawdopodobnie rezygnacja z reklamy jaką mógłby zapewnić Click. Portal to jednak swego rodzaju konkurencja dla click.pl
10 2010-08-31 12:16:07
Odp: CLICK! - Prośba do (ZAINTERESOWANYCH) userów (464 odpowiedzi, napisanych O Clicku)
Bardzo fajnie to wygląda
Zmieniłbym jedynie logo, bo antyaliasing jest słaby oraz przycisk "Digg" zmieniłbym na Wykop ![]()
11 2010-08-27 14:52:00
Odp: Co ostatnio kupiłeś/kupiłaś? (1,577 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)
Może nie wiece, ale lubię i zachęcam innych do jedzenia zdrowej żywności. Kierując się moim zamiłowaniem do zdrowych produktów, dziś kupiłem:
Jeden z najgorszych i najostrzejszych hamburgerów jakie jadłem. Boczek to jakaś kpina, a cebuli było za dużo. BTW, nigdy nie odgrzewajcie frytek z KFC w mikrofali... Jeśli nie możecie ich zjeść - wyrzućcie, nie zabierajcie do domu.
12 2010-08-24 21:26:00
No i fajnie. Dzięki za szybką reakcję, michael798.
13 2010-08-24 18:41:30
Zamknij się, ja skończyłem z tobą dyskutować, dzieciaku. Pooglądaj sobie temat "wyjaśnienie" i pisz do mnie na maila, jeśli masz jakieś wątpliwości, mistrzu.
14 2010-08-24 18:37:40
Może byłem beznadziejnym moderatorem i zostałem wybrany przez pomyłkę, ale z tego tematu robi się syf.
Coś na rozluźnienie atmosfery:
http://www.youtube.com/watch?v=kRnKmmMoXBo
15 2010-08-24 18:24:03
Jesteś idiotą.
Zostałem wybrany przez pomyłkę, szakuś i hilary tak samo. Użytkownicy tego forum to dzieci. Ty jesteś fajny i najlepszy.
Oskarżenia, że zedytowąłeś mój dopisek były nieprawdziwe. Archiwum z gadu oraz zapisy z serwera zostały przeze mnie i szakusia zmontowane.
Gdybyś przyznał, że skłamałeś - dałbym ci spokój, a nawet błogosławieństwo.
I jeszcze jedno: ja, szakuś, hilary oraz mieliśmy większy wkład w rozwój tego forum i strony, niż ty kiedykolwiek będziesz miał(swoją drogą, administrator prowadzący stronę nazwał newsy, które kiedyś mu przesłałeś gównem
).
Jeśli to mój ostatni post (nazwanie moderatora idiotą może grozić banem), to było by miło, gdyby ktoś napisał mi od czasu do czasu na maila(podany w profilu) co dzieje się z forumowym zinem : )
EDIT
AAaa, o jednym zapomniałem. Dziwne, że tylko ty uważasz mojeg, szakusia i hilarego moderowanie za porażkę. Z tego co pamiętam, nikt się na nas nie skarżył, na forum panował porządek. Cóż, ty jednak wiesz lepiej : )
16 2010-08-24 17:40:42
Tak, muszę
Chcę poznać tajemne techniki asslickerów. A ty nadal okazujesz, że boisz się prawdy(nie lubię się powtarzać), bo znów nie odpowiadasz n moje pytanie, tylko analizujesz moje posty. Tchórz. Forum to 100% anonimowości, więc co Ci szkodzi? No, chyba, że trzymasz rodziców Rolanda w piwnicy i straszysz ich, że zakon krzyżacki zamierza najechać tereny, na których mieszkają - wtedy, dla ich dobra, nic nie musisz nic pisać, JackAssie Von Jungingen.
17 2010-08-24 17:19:03
To był cytat z e-maila, którego dostałem od Rolanda... Nie wierzysz - sam go spytaj.
Przykro mi to mówić, ale nie należysz do zbyt inteligentnych osób. Moje pytanie było pułapką - albo odpowiesz jak to się stało, albo zignorujesz pytanie/odpowiesz, że nie musisz się nikomu tłumaczyć. Wybranie drugiej opcji to automatyczne potwierdzenie mojej teorii. Ja mogę opowiedzieć jak zostałem moderatorem, ty nie, bo...? Bo boisz się prawdy
Ja nie musiałem nic pisać. Napisał do mnie Odyn i zaproponował abym został moderatorem : ) Nie wierzysz - mam to w tyłku, mogę dać Ci e-maila/facebooka Odyna - sam go spytasz : )
18 2010-08-24 15:53:29
Lubie dziewczyny z wyrzeźbionym brzuszkiem. Yyy...sorry, ale napisałeś tak głupiego posta, że nie chciałem zawyżać poziomu swoją wypowiedzią ![]()
Ostatnio zgłosił się do mnie Jack (ten, którego niedawno zbanowałeś i odbanowałeś na moją prośbę) - co o nim sądzisz? Chce moderować.
Emm, więc musiałeś napisać coś w stylu "Cześć. Jestem fajny. Chce moderować." Dziwi mnie to, że cały czas uciekasz od odpowiedzi.
BTW. Przepraszam innych userów, że taki czat tu sobie urządziliśmy, ale dzięki temu, że jest to tak "publiczne", mam większą motywację.
19 2010-08-24 15:41:10
Kontynuując moje zdanie o tobie: zostałeś moderatorem, bo podlizałeś się administratorowi. Nikt, z moderatorów, nie poleciłby Cię(znam ich poglądy o tobie) na tą posadę. Poczytaj mi tato bajkę, bajkę o tym jak JackUss błagał e-mailowo admina o posadkę moderatora : )
Napisałbym to bardziej dosadnie, ale znowu dostałbym warna, więc wybaczcie ten ciotowaty styl wypowiedzi : )
20 2010-08-24 15:28:11
Heeej, nie bierz tego do siebie, ale znasz moje zdanie co do twojej osoby: jesteś zakłamanym śmieciem, którego kłamstwo udowodnił szakuś, sprawdzając logi na serwerze : )
Został zbanowany za to, że zbanował ciebie? Nikt, z grona moderatorów, nie był banicji przeciwny : )
21 2010-08-24 14:50:49
Yyyy... masło? Co za idiota zbanował szakusia(niby nie pisze już na forum, ale mimo to nigdy na bana sobie nie zasłużył) i odbanował innego idiotę?
22 2010-08-23 17:09:48
green
Czcionka to: BankGothic Lt BT
23 2010-08-23 00:12:51
No i naprawdę przyzwoicie to wygląda : ) Nie byłbym jednak osobą, gdybym nie zaproponował kilku zmian.
Zmiany v.1
Tutaj zmieniłem tylko ustawienia czcionki, dałem kilka uwag.
http://yfrog.com/f/n9nr1p/(należy kliknąć, aby powiększyć obraz: )
Zmiany v.2(pierwotnie miała to być zmiana czcionki, ale pokusiłem się o nieco więcej)
Po pierwsze, wyśrodkowanie. Po drugie, zmiana czcionki. Po trzecie, zmniejszenie loga(wystawało poza ramkę "redaktorzy"). Zastanawiałem się jeszcze nad jedną zmianą, ale już mi się nie chciało z tym bawić. Zobaczę jak to wygląda po edycji i ew. jutro zarzucę screena.
http://yfrog.com/f/msnr2p/(należy kliknąć, aby powiększyć obraz: )
24 2010-08-22 12:55:42
Rozumiem jednak, że nikt nie pisał ich na "odwal się", ale są to teksty waszych redaktorów, prawda ^^?
25 2010-08-22 12:49:38
Znowu będę tym, który narzeka. Albo nie macie korektora, albo specjalnie zostały wrzucone wersje oryginalne, żeby ośmieszyć nieco redaktorów.
Wow
Wyciąłem kilka podpunktów, z newsie o WoWie. Co tu nie pasuje? Przeczytajcie to, zwracając uwagę na wyrażenie "będzie wchodził".
"W skład oprócz samej gry będzie wchodził(Całe zdanie poprawniej brzmiałoby "Edycja kolekcjonerska, prócz samej gry, zawierać będzie)":
- Dodatkową płytę...
- Specjalną podkładkę...
- Mini peta przedstawiającego...
- 60 kartową talię...
Cena? 80 $. Jak dla fanów WoWa to nie jest ogromna cena - powtórzenie
FIFA
Wersja oryginalna:
W ostatnich tygodniach w sieci ukazywało
się wiele spekulacji i domysłów na temat
związany z polską okładką gry FIFA 11.
Wersja Deva:
W ostatnich tygodniach w sieci ukazywało
się wiele spekulacji i domysłów związanych z polską okładką gry FIFA 11/kwestią polskiej okładki gry FIFA11.
Crysis 2
Osobę, która pisała tą zapowiedź(bo to zapowiedź, tak?) należy powiesić lub spalić na stosie. W całym tekście znalazłem 4 przecinki... Sama zawartość też woła o pomstę do nieba, autor niedość, że nie umie pisać, miesza całkowicie kolejność.
Pierwszy akapit: zupełnie bez sensowne zdanie, ale to zostawmy
Drugi akapit: tu jest dobrze
Trzeci akapit: Oprawa graficzna i AI
Czwarty akapit: Oprawa graficzna i rozgrywka
Piąty akapit: tu powinno być podsumowanie, jest krótka opinia redaktora.
Oprawa graficzna powinna być w jednym akapicie, rozgrywka i AI w drugim, jeśli ktoś nie załapał(chodzi mi głównie o autora).