Wpiszę post z markolfa.
1. Dlaczego ten tytuł zakupiłeś?
2. Co ci się w nim podoba?
3. Co ci się w nim nie podoba?
4. Na którym etapie gry jesteś?
DSJ 4
1. Nie kupiłem go, bo to beta.
2. Wszystko, ew. poza grafiką (ale animacje świetne!).
3. Leciuchno grafa.
4. Kilka godzin młócenia na dwóch skoczniach. 
PES 2011
1. Bo jest dobry.
2. Wolność w rozgrywce, pewien luz, bomby z dystansu, podkręcenia, fizyka piłki, olbrzymi wpływ ustawienia na rozgrywkę, jednocześnie nie ma tak, że gra gra się sama. Jest tylko łatwiej zrobić piękną akcję. Poza tym jest dla mnie trudna i jestem raczej w środku tabeli, ale to mi sprawia dużo większą satysfakcję, niż ciągłe wygrywanie na regularu.
3. Zgrzebność? Widać, że zabrakło troszeczkę czasu i pieniędzy... Czasami głupie błędy piłkarzy, lub przenikanie piłki.
4. Kilka sezonów za mną. (czyli na pewno ponad 100 godzin rozgrywki)
NBA 2k11
1. Bo to dobra gra jest.
2. Grywalność, klimat, dźwięk (komentarz!!!! rewelacyjny!! - dali by polskie napisy do nich, bym więcej zrozumiał..
), grafika, bardzo trudna. Michael Jordan, Scotie Pippen, Magic Johnson, i inni.
3. Czasami coś przenika, itp. Typowe bugi, które są w każdej grze.
4. Kilka godzin gry.
i po raz setny próbuje Dark Messiaha.
1. ,,Jak kupił to i zje".
Nie, no kupiłem kiedyś, bo mi się podoba pomysł na rozgrywkę. Jednak nigdy jakoś nie udawało mi się jej skończyć. W ogóle 80% moich gier nie przeszedłem lub nawet nie zainstalowałem...
2. Ogólnie. Grafa. Fizyka. Walki, ale niektóre. Sam system walki i pomysł świetny. A, i gra bazuje na świetnym Arx Fatalis. 
3. Detekcja kolizji jest katastrofalna. Czasami młócisz kogoś po łbie, a on nic. Z kolei bohater otrzymuje obrażenia, nawet jeżeli ktoś stoi kilka metrów dalej.. Pająki, łażenie po świątyniach, czasami nuda.
4. Z 6-7 godzin gry. 7 (chyba) rozdział..