1

(29 odpowiedzi, napisanych Ustawki)

Buchi napisał/a:

Podawajcie swoje nicki z gry, to może kiedyś zagramy, albo zorganizujemy jakiś turniej.
Mój nick:Buchi090.

Z miłą chęcią również i ja podam. Krzychu20000

2

(880 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

8/10 podoba mi się smile.

http://www.youtube.com/watch?v=HxNAVq2qYmU

3

9/10 smile Bardzo fajna piosenka, wpadająca w ucho wink.

http://www.youtube.com/watch?v=NAcMWH1W9rU

4

9/10 

http://www.youtube.com/watch?v=ZCcWLpOeLAM

5

(64 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

O widzę fajny temacik w sam raz dla mnie smile
Dla mnie najlepszy, jest Bob Marley, ale to jest tylko moje zdanie smile.

6

(211 odpowiedzi, napisanych Gry)

Windchaser-Czyżby gra miała się pojawić już za niedługo w Cd-Action smile.

7

(2,306 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=143293

8

Disciples

9

http://images2.gry-online.pl/Galeria/Ga … 469500.jpg

10

Saints Row 2

11

Tak możesz.

12

Karol633

Napisałeś Bornout Paradise lub NFS: Undercover.
To ja sprostowałem że to jest NFS
Pozdro.

13

NFS: Undercover

14

(281 odpowiedzi, napisanych Fan Arts)

Moja recenzja gry Fear
SŁużby wojskowe pracowało nad innowacyjnym projektem stworzenia osoby obdarzonej telepatycznymy zdolnościami wybrany do tego zadania Pakston Feter miał stanowić mózg sterującymi oddziałami świetnie wyszkolonych żołnierzy jednak jak zwykle bywa w tego typu przedsiębierciach coś poszło nie tak doprowadziło to do spomnianego telepate do obłedu co przyjał kontrole nad żołnierzami nad żołnierzami z zamiarem swojego morderczego planu tak własnie zarysowuje się gra FEAR.Podczas gry stopniowo bedziemy się dowiadywać powody przejecia kontroli nad żołnierzami.Dowiadujemy się miedzyinnymi że to koszmarnych konsekwencjach bedą sie przyczyniać korporacji Armaham już na samym początku można zauważyć że strona fabularna gry nie jest rozbudowana i nie ma w niej zaskakujących elementów tak jak większości tego typu produkcjach  stanowi ono tylko tło do całośći.Najmocniejszą stroną Fear jest odczuwalny od samego początku gry klimat grozy.Twórcy wykorzystali znany miłoscikom motyw postać tajemniczej małej dziewczynki z długimi czarnymi włosami i bladą skórą ukazuje się ona w najmniej nieodpowiednich momentach często też w koszmarnych wizjach zabijając wszystkich oprócz głównego bohatera,wizje są krwawe,brutalne oraz innego rzeczy w których nie jesteśmy w stanie pojąć.Pod względem wizualnym gra jest zrobiona nieźle efekty specjalne są bardzo szczegółowe głeby dymów po wystrzelonych pociskach,kałuże krwi woda w grze niewotpliwie jest najlepszym elementem otoczenia gry po wrzuceniu widzimy jak fale rozchodzą się nad zewnatrz reakcji czyli jak w realu.Gdy już mowa o grafice nie można nie wspomnieć o wymaganiach sprzętowych właśnie w tej kwiesti fear może wielą graczą wsprawić nie lada problem aby móc się wpełni cieszyć ze wszystkich smaczków należy mieć dobrej klasy karte graficzną która ma wszelkie zdobycze directx9.0.W grze poruszamy się po róznych budynkach,kompleksach wojskowych i fabrycznych jak łatwo sie domyślic to bedą głownie ciasne klaustofobiczne pomieszczenia rzadko bedziemy mieli okazyje spojrzeć w niebo.Teraz czas napisać o inteligencji przeciwników i chyba nie przesadze jeżeli powiem iż twórcy obdarzyli przeciwników najlepszą sztuczną inteligencją i żadna inna gra nie może jej przebić.Zołnierze potrafią w gmieniu oka z lokalizować gracza nie biegają wprost na linię ognia a i też nie stoją w ruchu gdy ich ostrzeliwujemy potrafią też chować się za rzeczami które ich bedą osłaniać potrafią też zajść nas od tyłu oraz skradać się tak by nas zaskoczyć gdy na ucieczke bedzie za późno.Czas na podsumowanie czyli plusy i minusy gry
-Inteligencja przeciwników
-Klimat
-Dopracowane efekty A/V
-Dobra polonizacja
-Cena 19.99
-Efekt spowolnienia
Minusy
-Mało rozbudowana fabuła
-Przeciętny multiplayer.

Ocena głowna 8,5/10
Dziękuje i Pozdrawiam

PS karol 633 za recenzje 9/10

15

deluxe ski jump 3 xDD

16

Możliwe że to jest Fear 2 Project Origin

17

Dobrze monday

18

Terrorist Takedown 2

Seria Terrorist Takedown – tytuł który wielu z Was kojarzy się z produkcjami niskiej jakości.Niektórzy pewnie w ogóle go nie znają i nie słyszeli o nim, ale apeluje do nich z tego miejsca, nie martwcie się, bo nic nie straciliście.Seria ta była bardzo przecięta i każda część była za jedyne 19 złotych sprzedawane w kiosku.Seria ta trwała od 2004-2006 przez te 2 lata pojawiały się Pay back,Tajne operacje,Wojna w Kolumbii i Konflikt w Mogadiszu.Lecz w 2007 roku 4 grudnia miała nadejść premiera drugiej pełnoprawnej części.Szumy wokół tej gry były ogromne po pierwsze to była pierwsza polska gra z silnikiem graficznym Jupiter ex (użyta między innymi w Fear) oraz fenomenalna reklama tej gry którą można było widzieć na przykład w Polsacie czy Viva polska.Ok fabuła jest jednym z najlepszych atutów gry.Gdyż sterujemy żołnierzem z jednostki 2 cywilów (chyba to byli dziennikarze) zostali porwani warunki negocjacji przeciągają się a jedynym wyjściem jest ich odbicie z rąk oprawcy całego zamieszania.Standardowo 8 misji ale to jest jedna z najdłuższych polskich gier od city interactive grałem na łatwym poziomie i przeszłem w nią w niecałe 7 godzin.Kolejnym plusem jest polska wersja językowa jest starannie dopracowana i można ją ocenić na 5+
fajnie brzmią w grze wulgaryzmy jak np. ku... napie.... do mnie. Teraz kilka słów o grafice która bardzo mi przypadła do gustu w końcu jest napędzana silnikiem jupiter ex w grze będziemy zwiedzać pustynie,góry oraz arabskie miasta.Więc przez 5 z 7  godzin będziemy podziwiać bez chmurne niebo na plus trzeba zaliczyć efekty krwi oraz wybuchające beczki.Inteligencja wrogów jest wykonana bardzo starannie lecz nie zawaham się twierdzić że walczyłem z wojną klonów te same rysy twarzy z tych samych miejsc wyskakują.Muszę teraz ponarzekać minusami gry są bugi niekiedy miałem okazje zobaczyć jak żołnierz biegł w miejscu lub był przymocowany bo zabiciu do drzwi ale to tylko tyle się dopatrzyłem z minusów czas na podsumowanie TT2 niewątpliwe rewolucyjna gra stworzona przez city i zarazem najlepsza ich gra.
Plusy
-fabuła
-Grywalność
-grafika
-polska wersja językowa
-cena
-tryb multiplayer
-inteligencja wrogów
Minusa
-bugi

Ogólna ocena 8,5/10

19

adik16 za recenzje ankh 2 daje 9,5/10

20

need for speed

21

OUTRUN 2006

22

Ziom za recenzje ci wystawiam 8/10.
Ale nie zgadzam się z oceną najemników ja bym wystawił 7/10
Ps motryr był przed terrorist takedown 2
Mortyr Akcje dywersyjne- 25 sierpień 2007
TT 2- 4 Grudnień 2007

A co do mej ostatniej recenzji Hov Karol633 kropki i przecinki w niektórych miejscach są
jeżeli wam się nie podoba to nie mój problem nie przeczytanie tylko powtarzacie słowa po innych
jeżeli coś źle piszę to proszę mi o tym napisać pozdro

23

Hour of Victory

HOV konwersja z xbox 360 wyjątkowo chłodno przyjętej gry studia Nfusion Interactive
to jest pierwsza gra z silnika unreal engine 3.0 osadzona w realliach drugiej wojny światowej.Gre można spotkać za 39 złotych w Topseller.Zacznę od fabuły.
Trafiamy na pola bitew w Europie i północnej części kontynentu afrykańskiego. Mamy do wyboru trzech bohaterów.Pierwszym znich jest Calvin Blackbull jest wyśmienitym snajperem bull potrafi daleko skakać i wspinać sie po linie w wyznaczonych miejsach.Drugim bohaterem jest William Ross jest brytyjskim komandosem, wchodzący w skład jednostki SAS.Trzecim i ostatnim którego można wybrać jest Ambrose Taggert
został wyszkolony przez amerykańskie Biuro Służb Strategicznych.Teraz troche słów o grafice ten kto powie w któym mniejsu jest silnik unreal dostanie nagrode nobla.Ja nie wiem ile musieli dostać programicy że dokumentalnie zmasakrowali silnik grafika jest słaba i tego źle zoptymalizowana.Równie słaba jest fizyka zabawnymi momentami w grze jest to gdy szczelimy wroga to on obraca sie wokół własnej osi z 5 razy momentami można sie zastanawiać czy przeciwnik tańczy czy po strzału dostał szczyk adrenaliny.Kolejnymi momentami zabawnymi w grze jest to że nasz bohater porusza sie tak jakby jeździł na łyżwach lub to że można zajść przeciwnika uwaga od przodu.Zestaw broni to stary sprawdzony patent do wyboru mamy nóż Taggert pistolety maszynowe Thompson, Sten i MP40, karabiny k98 i M1 Garand po karabiny snajperskie i maszynowe  Bren, MP44 wcześniejsza wersja StG44 i różne granaty.Strzałem możemy załatwić karabina wystrzeliwując w noge lub twarz przeciwnika w karabinach zaskakująco szybko zmienia magazynek.W świecie Hov wszystko jest możliwe.Jedynym plusem w grze jakim znalazłem można uznać tylko muzyke.Nawet cd projekt nie postarał się i nie oddał nam w swe rece polskiej wersji językowej czas na podsumowanie
Plusy
-Muzyka
-Dźwieki broni i dobra praca lektorów
-Z instukcji moża zrobić samolocik...
-A pudełko można dać na makulature
Minusy
-Grafika
-Mapy
-Lokacje
-Cena
-Brak polskich napisów
-Fizyka