1

(3 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Stk- Na ps2. Jak na razie nie mam odpowiedniego kompa do takich gier.

DeviL- Nie wiem nie grałem, jedni mówią że to dobry patent inni że nie. Poprostu kolega zachwalał sobie to rozwiazanie no wiec tez chciałem zabrac je pod lupe ( bo uwazam że lepiej dowiedziec się wiecej niż mniej).

Chyba jednak zdecyduje sie na GH III, posiada lepsze nutki, jest tanszy od WT no i biorac pod uwage to co napisał Dev nie trzeba się przy niej tyle mordować smile

2

(6 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Po pierwsze słownik nie gryźie, po drugie istnieje takie cos jak znaki interpunkcyjne (pewnie zastanawiasz się co to, a więc m.in to: ,.) dzięki którym lepiej czyta sie wypowiedzi.
A co do twojego problemu to daj screena a wtedy napewno znajdzie się rozwiązanie bo teraz nie bardzo wiem jaki kod jest potrzebny smile

3

(3 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

No więc tak, chce sobie sprawic prezent na urodziny ale nie wiem czy wybrac GH III czy może GH: WT ?? Z tego co narazie się dowiedziałem to w WT są trochce gorsze nutki niż w TLoR ale za to tamta gitarka posiada touchpad. No i nie wiem która wersje wybrac bo obie kusza a starczy na jedna tongue
Mam nadzije że ktos w GH grał i pomoże dokonać mi wyboru smile Z góry dzięki

4

(1,577 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Udało mi się nabyc w stonce Sam&Max a także dostałem od taty Agata Christie: Zło, które żyje pod słońcem tongue

5

gorn271- BlackSite to FPS osadzony w słynnej strefie 51 w Newadzie (jakby kto nie wiedział). Jak narazie sam nie grałem ale opinie sa rózne (od średniej po dobra). Ale za 10 zł warto kupić bo gra napewno dostarczy troche godziwej rozrywki.

Stk-- Uwazam podobnie bo po demku byłem nastawiony poztynie (dlatego kupiłem SSX na ps2 tongue) a że trafiła sie dobra okazja do kupna to wiedziałem co zrobic.

6

(50 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Finez-- od kiedy to przygodówka ?? tongue Ze swojej strony poleciłbym Sam&Max ale że nie lupisz gier typu pint&click to raczej odpada, ale moze sie przełamiesz i zagrasz bo gra jest tego warta (ponadto mozesz ja nabyc za 10 zł w Biedronce).

7

Fiinez-- może i gra nie jest najlepsza ale w demko miło mi się grało tak wiec za 10 zł warto kupić smile
A dzis dokupiłem jeszcze Agatha Christie: Zło, które żyje pod słońcem (ale polowałem na Sam&Max którego nie znalazłem sad)

8

A oto i moje zakupy tongue Taki mały prezent na mikołaja..:

http://img338.imageshack.us/img338/3886/zdjcie0128t.jpg

9

(442 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Up tongue ee tam tongue ja tam sie ciesze bo troche odpoczne i w koncu słyszałem ze moze będzie nowy komputerek (dzieki ci biedronko xD) i że trochce sobie pogram ;] A jak podniecam sie jest dziwne to napisz... jaram się ;p

10

Hah to ja z wami wygrywam tongue Za tydzien mam spr z Polaka, Historii, Francuskiego, WoSu, Biologii, PP, Matmy oraz kartkówke z angiola i chemii + do tego na poniedziałek musze zrobic plakat i takie tam tongue Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo.. 24 grudnia święta i wolne xD

11

(317 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Up tongue Nawet jeśli na świecie nie było by bab to bym się nie wybrał bo nie trawie takiego kina smile Wyjatek stanowi tylko wypad z dziewczyna kiedy to na inny film nie chce isc smile

12

Dziś zrobiłem sobie maratonik i obejrzałem trzy cześci Transportera. Musze powiedzieć ze jest to swietne kino akcji które nieźle relaksuje a Jason Statham jak Frank jest niezastapiony tak więc filmy jako całośc otrzynuja 7/10. Potem zabrałem się za X-Men Geneza: Wolverine i też się niezawiodłem i musze powiedziec że Hood zrobił dobre kino akcji w którym caly czas sie coś dzieje (szkoda tylko że nie wykożystał w pełni potencjału Rosomaka i nie postawił na więszą brutalnośc) tak więc film oceniam na 7/10.

PS: Zmierzch IMO to typowy film dla dziewczyn i jakos mnie do siebie nie przekonal (i nie przekona bo nie trawie takiego kina).

13

(913 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

Bo tego nie mozna traktowac poważnie tongue To tylko zabawa i nic więcej ;]

14

Odlot-7/10 mimo że jak kolega mówi "dla dzieci" ja na nim miło spędziłem czas. Ogólnie lubie oglądac bajki bo moge sie na nich zrelaksować i dopocząc po meczącym dniu smile
Jeszcze ogladałem "Hanah Montana the Movie" i tez uważam że spoko film ze stajni Disneya (IMO Disney zazwyczaj robi gut produkcje).
No i "REC 2" jak dla mnie zaraz po 1 najlepszy horror ostatnich lat :0

15

Jak mu rodzice płacą to czemu ma nie brac big_smile Sam bym z tego skożystał a tak xD No nic:

Dziś zakupiony został nowy telewizor: Samsung 40 cali smile Pełnej nazwy teraz nie podam ale jak cos to jutro dodam tongue

16

(1,643 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

Oui

Masz golarke tongue

17

(551 odpowiedzi, napisanych Fan Arts)

Mruczus-- no co ja moge powiedzieć o twoich pracach smile Wszystko zalezy od tego ile masz lat i czy sa to twoje pierwsze prace bo IMHO to wiele zmienia. Ale nie ma co prace są poprawne i takie komiksowe więc ok. Gdybym miał je oceniać to dla mnie poprawnie czyli 6/10 smile Pozdrawiam

Wogóle widze że dużoo tu Mangi i że każdy uważa że jest najłatwiesza do narysowania ale jeśli kiedyś chcecie rysować coś bardziej ambitnego to więcej pracy z natury (rysowanie np: kubków, butelek, piórników itp.). Potem jak ktos bedzie zainteresowany to moge to bardziej rozwinać tongue Pozdrawiam ;]

18

(105 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

No to macie tongue 16.12. tongue a rok się nie liczy bo i tak wam to do szczęscia nie potrzebne xD

19

(551 odpowiedzi, napisanych Fan Arts)

Dawno mnie nie było no ale jak jest okazja to zapodam cos nowego smile Tak więc  2 starsze pracki (takie średnie ale co tam) :]

http://img684.imageshack.us/img684/8950/cos.jpghttp://img684.imageshack.us/img684/cos.jpg/1/w868.png

http://img688.imageshack.us/img688/8442/zdjcie0075.jpghttp://img688.imageshack.us/img688/zdjcie0075.jpg/1/w640.png

Pozdrawiam smile

20

larkson napisał/a:

A ja mam tak, w klasie gdzie jest 27 osób są tylko 4 (!!!) chłopaki (w tym ja). Co to za klasa? Technikum żywienia big_smile Ale nowi koledzy fajni, parę koleżanek z gimnazjum też jest. Ogólnie nie jest żle

W szkole mam klase gdzie na 30 dziewczyn był 1 chłopak (teraz doszedł drugi) ale mimo to jest hardkor.  Dziś ucieszyłem sie na francuski, pierwsza lekcja po wakacjach i odrazu jedziemy z materiałem hmm Kocham czasem nauczycieli jak to sie potem dziwą że uczniowie ksiązek nie mają zaraz po wakacjach co by temat kontynuować . Mimo to narazie jest spoko bo na nic nie trzeba sie uczyć (ale to szybko przejdzie).

BTW: Na PP (Podstawy Przedsiębiorczości) dostaliśmy za zadanie grać na wirtualnej giełdzie na Onecie big_smile (jestem klasa humanistyczna i ten przedmiot jest IMO dla mnie na tym profilu dziwny).

21

(1,938 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

8/10

22

Jak bylo tongue No mozna powiedzieć że jeden dzien i cały rok szkolny juz wiem jak bedzie wyglądał tongue W sumie w szkole dziś tylko 15 minut bo pani nie chciała nas trzymać i dac nam jeszcze troche wolnego a sam plan lekcji od tygodnia na necie więc luz. Szkoda tylko że we wtorek od 8 rano do 17 hmm A po szkole od 11 siedzieliśmy w pizzerii i były niezłe jajca xD Np: bitwa na ryż... ^^

23

(24 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Grałem w 3 pierwsze misje (nie u mnie bo mam za słaby sprzęt) i musze powiedzieć że klimat jest fenomenalny a silnik sprawuje się bd smile Akcja wciąga już od intra i od samego poczatku panuje niesamowity mroczny klimat. Walka z tatuśkiem to też nie lada wyzwanie i aby go pokonać trzeba się troche namęczyć. Ogólnie to dla mnie jedna z lepszych gier lat i zapowiada się że jej następcą zostanie dopiero BioShock 2.

A co do kolekcjonerki dwójki to raczej będzie skromniej (artbook, poradnik, 2 płyty dvd z gra i dodatkami, na figurke nie licze co najwyżej na jakis breloczek czy cos podobnego).

24

(56 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

To ja dodam moje tytuły takie jak:
-Wanted
-Piorun
-Wladca Pierścienia
-Gwiezdne Wojny
-Apocalypto
-i serie Rambo,Rocky Balboa, Bourne itp smile

25

Dziś na półce zawitała nowa gra: SSX on Tour i najnowszy nr PSX ^^