1

(897 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

No, wreszcie ktoś, kto słucha porządnej muzyki!

2

Linkin Park! \m/

3

(4,077 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

I zabawny jak apartheid

4

(1,577 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

No właśnie dla samych dodatków kupię - grę przeszedłem na xie, na komputerze i tak mi nie pójdzie, ale soundtrack jest świetny, a ta książka fajnie się zapowiada.

5

Argh, to chyba będę musiał kupić na półeczkę wink.

6

A o czym jest właściwie ta książka? I jak z papierem? Wszystkie strony są z papieru kredowego (tak to wygląda na zdjęciach Arka), czy tylko ze zdjęciami?

7

Mógłbyś co nieco napisać o tym albumie, czy co to jest?
I co jest na tych płytach w zwijanym pudełeczku? Na zdjęciu towarisz nie mogę przeczytać, a nie chce mi się guglować.

Chyba będę musiał kupić dwie wersje - na Xboxa, oraz PC-tową, bo strasznie fajnie to wygląda.

8

Przecie koniec gamecornera był już od dawna oczywisty, ale rozumiem frustracje, choć osobiście nie lubiłem tego portalu (abstrahując nawet od tego, że PC mnie nie interesuje wink)

9

200 stów za buty?

O, już poprawił wink

10

Drogo

11

Mila <3
I The Heavy w trailerze też na plus.

12

Spilner napisał/a:
Kasziz napisał/a:

Jeszcze niedawno uważano, że grają oni Nu Metal, więc związek jest. A pozatym większy offtop zrobiliście pisząc co chwila true, dobre itd. ^^

Nu Metal to tak dziwnie nazwany gatunek, który nic nie ma wspólnego z metalem.

+ ten nu metal to oni grali z siedem lat temu, czy kiedy tam wydali Meteore. Teraz grają popik, o czym najdobitniej świadczy koncert na OWF.

13

Co to, Wildfire S? Jeśli tak, to współczuje - na tym telefonie nawet Angry Birds się zacinają, a i system lubi czasem dłużej pomyśleć. Ile zapłaciłaś?

14

Jaki to ma związek z metalem?

15

Ano.

16

Ja tu tylko na chwilę - jestem tak wkurzony po meczu, że wszędzie muszę o tym pisać.

17

(11 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

O, Ubuntu. Strasznie przyjemny system, szkoda tylko, że tak go oszpecili wink

I żeby nie było offtopu:
http://thumbnails63.imagebam.com/18257/bf0088182565353.jpg

18

Trudno się nie zgodzić, ale musiałeś coś zainstalować przed kupnem prawdziwego antywirusa wink

19

Na Androida 'ble-ują' tylko Ci, którzy cenią sobie stabilność, intuicyjność, szybkość i ładny wygląd wink A facepalm zaliczyłem, gdy Avast się mnie zapytał, czy korzystam z antyvira na swoim smartfonie z systemem Android roll

BTW, Symbian Anna jest całkiem fajny, a w połączeniu z dobrą słuchawką (E7, N8, czy N9) tworzy naprawdę przyjemne środowisko.

20

Ble, Android

21

(986 odpowiedzi, napisanych Gry)

Też masz PS3?

22

(2,306 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

Moja gra to Omikron: The Nomad Soul, pierwsza gra Quantic Dream - twórców Fahrenheit i Heavy Rain.

23

arekDelta napisał/a:

Alan Wake

Suchar! wink Ale gra jest świetna, jedna z lepszych tej generacji.

24

(986 odpowiedzi, napisanych Gry)

Skończyłem RDR i mam uczucia trochę mieszane. Ogólnie mechanika gry przypadła mi do gustu duuuużo bardziej, niż ta z GTA, ale już w połowie robi się nudno. Sam początek jest fajny przez kilka pierwszych misji, potem straszne nudy aż do końcówki Meksyku, która IMO jest jedną z lepszych części gier. Sielankowa końcówka jest strasznie słaba, łącznie z ostatnia misją. Ale potężny plus za postać 'Strange Man'a', najciekawsza misja w grze.

Zawiodłem się trochę na fabule, początek z dupy, koniec z dupy. Tej poważnej historii, o której mówił Rockstar praktycznie nie ma, wszystko ogranicza się do 'zabij tego, to coś ci powiem', a następnie 'jednak nic nie wiem, ale zabij jeszcze tego'. Ogólnie Marston to straszna jasiu, ale mimo wszystko jest lepszy niż Nico z GTA 4.

In plus to zdecydowanie grafika, niektóre postacie (przede wszystkim Strange Man i Seth), niektóre misje (głównie te, nie opierające się na strzelaniu), klimat. Minusy chyba wszystkie wymieniłem wyżej.
Gdybym miał wystawić ocenę, to 8/10. W sumie zawyżona ocena, ale ta gra ma w sobie coś, co sprawia, że nie mogę jej niżej ocenić.

I zacząłem od razu Undead Nightmare, ale to w zasadzie tylko po to, by przejść jak najszybciej.

25

(2,306 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

James Bond: Nightfire

http://bit.ly/w8IUVH