1

(12 odpowiedzi, napisanych Ustawki)

Dołączę się do was kiedy wrócę do domu, to jest w środę za tydzień. Gierka już czeka na mnie w szufladzie wink. Będę grał pod tym samym nickiem jak tutaj.

2

(1,577 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Nowy 22'' LG Flatron W2252V-PF. Jeszcze pachnie fabryką tongue

http://i35.tinypic.com/2dlsxer.jpg

3

(1,577 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Przybory szkolne i książki do 1 kl. LO.

4

(169 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Wymieniłem w kompie bebechy:
Płyta główna: Gigabyte EP31-DS3L
RAM: OCZ 2GB 800Mhz
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2.5Ghz
Karta graficzna: Gigabyte HD4850
Zasilacz: Modecom 500W (nie jestem pewien czy dobry zakup ale na razie nie sprawia problemów)
Reszta została taka sama, nadal z monitorem CRT tongue

5

(37 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Może i fajne tam jest życie, ale nie chciałbym żyć tam na emigracji ze względu na niechęć tamtejszych ludzi do Polaków, podobno: "mamo, tato, wychodzę za Polaka" to ostatnia rzecz, którą chcieliby usłyszeć amerykańscy rodzice od swojej córki (podobnie jak w Polsce traktowani są Żydzi). Więc po co mam się tam pchać? Może jestem ciemniakiem tongue ale słyszałem właśnie takie rzeczy o Amerykanach.

Jeśli chodzi o sam kraj - Plusy:
-większość podzespołów naszych ukochanych PC-tów pochodzi właśnie stamtąd big_smile
Minusy:
-"wolne" społeczeństwo kojarzy mi się przede wszystkim z Ameryką (homo)
-to oni zrzucili nam stonkę ziemniaczaną? tongue

6

(986 odpowiedzi, napisanych Gry)

BF Heroes, trochę casualowa gra, ale granie jako commando daje dużo frajdy big_smile

7

(442 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

A czemu żaden z trzecioklasistów (gimnazjum) nie pochwalił się jeszcze wynikami testów? Będę pierwszy: humanistyczny - 36, matematyczno-przyrodniczy - 43, angielski - 47. Średnią ocen będę miał 4,81. Jestem z tych wyników bardzo zadowolony, oprócz humanistycznego, znowu najwięcej punktów poleciało za ostatnie zadanie, i to sam nie wiem dlaczego (piszę rozprawki najlepiej w klasie), chyba egzaminator miał zły humor.

8

(15 odpowiedzi, napisanych Problemy i propozycje)

Też miałem problem ze zmianą awatara, pojawiał się stary, ale po jakimś czasie nowy sam się pojawił.

9

(1,938 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

7/10 Taki skromny ten twój napis w rogu.

Mój avatar był robiony przez brata w GIMP'ie.

10

Wojtas95 działaj działaj big_smile, na pocieszenie powiem Ci, że w 2 klasie jest znacznie gorzej (tak było w moim przypadku) hehe. Oj teraz by mi się przydało świadectwo z paskiem, bo zmierzam do tej szkoły: http://www.loonz.lbl.pl/, do klasy z rozszerzoną matematyką, fizyką i informatyką, chociaż zamiast informatyki wolałbym j. angielski, ale szkoła nie przewiduje takiej klasy. Cóż, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma wink.

11

(33 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Karol633 napisał/a:

Troche zjechałem z tematu, ale wśród dzisiejszej młodzieży czytanie ksiązek jest nudne (lepiej oglądnąć film, bo po co mam męczyć oczy), a jak ktoś się dobrze wysławia, to uznawany jest za kujona albo "n00ba". Ehh... nasze środowisko stacza się coraz niżej, taka prawda. Howgh!

Święte słowa, sam na początku gimnazjum padłem ofiarą takich kretynów. Już wyjaśniam: w podstawówce zawsze zbierałem świetne oceny, a co roku miałem świadectwa z biało-czerwonym paskiem (zwykle załapywałem się 'na styk' ze średnią ocen np. 4,78), aczkolwiek praktycznie nie czytałem książek, a nauka nie była moją ulubioną formą spędzania czasu np. nieprzygotowany do sprawdzianu z angielskiego i tak dostawałem 5 albo 6, osoby, które dobrze mnie znały doskonale o tym wiedziały. Nadeszło gimnazjum i nowi koledzy/koleżanki zaczęli nazywać mnie kujonem tylko dlatego, że miałem dobre oceny (nawet nie wiedzą co to słowo oznacza). I co? Zacząłem staczać się do ich poziomu 'żeby nie uchodzić za przygłupa'. I teraz tego żałuję i robię im na przekór, wziąłem się za naukę, trzeba się jeszcze przemóc z książkami.
Taka właśnie jest okropna większość młodzieży. Nie warto brać przykładu z tej bandy frajerów bez ambicji i wtórnych analfabetów, którzy mają wstręt do słowa pisanego.

Sorry za offtop, ale musiałem się wypowiedzieć w tej sprawie.

12

(986 odpowiedzi, napisanych Gry)

Właśnie zainstalowałem na twardzielu Gothic 3, tym razem zamierzam przejść grę drogą Innosa.

13

No i gimnazjalny napisany (trochę już od tamtego czasu minęło). Jak zwykle zjadły mnie nerwy erghhh... zwłaszcza na części matematyczno-przyrodniczej, pewnie dlatego, że mi na niej najbardziej zależało. Po obejrzeniu prawidłowych odpowiedzi sądzę, że będzie jakieś 42 punkty. Z części humanistycznej być może będę miał więcej punktów, a angielski był niezwykle łatwy więc jestem dobrej myśli (minimum 45 big_smile). A jak tam wasze wrażenia rówieśnicy?

14

(163 odpowiedzi, napisanych O Clicku)

Wiem, że to głównie my forumowicze mamy tworzyć forum, ale fajnie byłoby gdyby redaktorzy częsciej się tu udzielali. Ciekawe kiedy Foch77 się odezwie?

15

(81 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Piotr B.
25.05.1993
Peterman93

16

(289 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Ale ze mnie frajer, dopiero tu na forum zajrzałem. Heh patrzę: łał! odświeżyli wygląd!, a potem dowiaduję się o końcu CLICKa, to był szok! Nie no, chyba się zaraz popłaczę. Cóż, pozostaje chyba tylko namiastka CLICKa czyli CDA, łeee sad Nigdy nie zapomnę mojego ukochanego pisemka, rest in peace.

17

(44 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

"Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
                                                                                                                                Józef Beck
Jakoś to zdanie kończące expose ministra mocno zapadło mi w pamięć jak przeczytałem je w podręczniku.

18

(82 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

oskar095 napisał/a:

Noo wojna, III wojna światowa może przyjść już w tym roku. Kryzys sprzyja wojnie, zresztą dzisiejsza sytuacja przypomina tą sprzed I i II wojny światowej. W 1939 roku 10,000,000 amerykanów było bezrobotnych, a tamten kryzys zaczął się w 1912 roku i też bardzo wpłynął na wybuch IWŚ, no i był równie odczuwalny co ten teraz...
Może być niebezpiecznie...

Z tego co mi wiadomo to w I wojnie poszło o kolonie na świecie, a II to była na tle rasistowskim - to były główne powody. Przynajmniej tyle wyniosłem z lekcji historii wink Wojna tylko by pogłębiła kryzys, a tego nikt nie chce, nie bójcie nic, wojny nie będzie smile

19

(20 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Niby po co na siłę wprowadzać taki sztywny podział? W Clicku przecież piszą praktycznie o wszystkich grach wychodzących na konsole. Co do sprzętu to nie ma tego aż tyle co na PC. Jak coś ciekawego się ukaże to redaktorzy na pewno nie omieszkają o tym wspomnieć. Pomysł nie jest za dobry, bo dodatkowo skrzywdziłby PCtowców, którzy i tak stanowią zdecydowaną większość wśród czytelników.

20

(100 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Aż sam się dziwię, że tu wcześniej nie zajrzałem. Jak będzie prenumerata to na pewno zamówię. Macie mój głos!

21

(418 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

DeviL napisał/a:

Hej, nie chodziło mi konkretnie o Ciebie, lecz ogólnie o polski rynek czasopism taktujących o grach. Przeciętny polski czytelnik jako główne kryterium wyboru gazety obiera dodatki jakimi są pełniaki na płytkach. Kpw...

Heh no wiesz napisałeś tamto pod moim postem i jakoś tak to odebrałem wink
W sumie masz rację, sam zanim zacząłem kupować Click'a to patrzyłem po gierkach jakie dają do czasopism, a potem od razu płytka do napędu. Pisma nawet nie czytałem. Potem do Click'a przyciągnęły mnie właśnie lekkie i zabawne teksty, a zwłaszcza odpowiedzi Herr Odyna na listy.

22

DeviL napisał/a:

Heh, jednak prawdą jest, że w Polsce większość graczy kupję czasopisma dla pełniaków, a nie dla samego tekstu, szkoda.

Ej ci o mnie chodzi? Clicka to ja i tak kupię, od 4 lat go nieprzerwanie kupuję i tym razem też nie będzie inaczej. Jakby teksty w piśmie nie były dla mnie najważniejsze to bym przecież nie był czytelnikiem Clicka. Tylko chciałbym sobie przy okazji samodzielnie porównać CDA do Clicka, bo wszyscy mówią, że w CDA cienkie teksty i takie tam, a chciałbym zobaczyć to na własne oczy i sam ocenić. Kpw?

23

Wow w CDA wypas pełniaki dają. Kurcze może zrobię tak jeden skok w bok i sobie kupię? Ale ciiiiiii... ja tego nie napisałem jakby co tongue

24

(1,782 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

Na pulpicie.

Mam 15 mln funtów na koncie w banku.

25

(1,643 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

Nie mam.

Masz chęć chodzić do szkoły?