właśnie instaluje ObsCure2 i powiem szczerze ze zerwałem sie z religi bo mnie za bardzo nęciło smile

52

(141 odpowiedzi, napisanych Fan Arts)

Yakuza jesteś dziewczyną ! ? a fota działa smile

hhahahaha (nie) inteligencja rzeciwników hahahaha zagram napewno w ObsCure2 bo lubie horrory big_smile ale nie wiem czy to drugie jeżeli to coś tylko o magi, bez miecza to nie zagram sad recki mnie ciekawią ale o tym się jutro o tej samej porze za równe 23h i 13 min big_smile

54

(551 odpowiedzi, napisanych Fan Arts)

A mi sie od poniedziałku ferie konczą ale ja nie musze spać jak hakerzy, mama mówi żebym wczesniej chodził spać bo potem jak będę musiał wstać o 6 to nie dam rady bo teraz wstaje średnioo 12 a ide spać o 3 !! xD smile
Leyto spoooko 10/10

LOL skąd ty to wytrzasnołeś!!! JA jestem zadowolony bo chciałem ujrzeć recke Operation Flashpoint smile

Maciek booomba pomysł!! jestem jak najbardziej za!

57

(141 odpowiedzi, napisanych Fan Arts)

noi i co że dużo gier? ja też mam dużo, mam uTorrent i co odrazu jestm piratem? zastanowiłbyś sie zanim żucasz bezpodstawne oskarżanie

58

(425 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

RRR jak to wieczorem!! bja chce teraz ,,,(leci piana z pyska) musze teraz , llll Click! xD Nie moge sie doczekać nerwy mi puszczają.. xD

Banalna , przeszedłem na trudnym i autentycznym i raczej żadnycz trudności nie  sprawiała... Lepiej tą pierwszą część smile ale ja głosuje na jakiegoś Star Warsa smile

60

(157 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

Nie na prezydenta za duży xD może Premier ! albo wiem to jest elvis preslej który sie ukrywa !!

61

(20 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

haha pamiętam jak z kumplami mieliśmy po 11 lat to w to graliśmy, poszliśmy do jednego i pykamy w 4 ( nikt nie przeszedł smile ) a tu wygrywam z luikim pierwszą wieże , haha byliśmy bochaterami osiedla big_smile moja ulubiona quan chi nie pamietam chyba tak sie to pisze , w każdym razie gościu z białą twarzą smile:)

Fable niedawno w CDA było, MMO mogło by być ale wolałbym FPS
tsaaaa

63

(157 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

ludzie co wy gadacie ja wiem że Pan "woźny Henio to poszukiwany światowym listem gończym człowiek "demolka czasopism" , on spowodował kryzys! naprawde

Ramadamzes napisał/a:

Może jakieś GTA?? Jakiegoś NFS'a może?

słyszałem że EA nie sprzedaje licencji , chyba

65

szacun leyto naprawde
tiaaaaa

66

(23 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

A ja tylko Wojownikami gram , a jak można to Orkami smile

67

(56 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

@Paulina pisze sie Smith wink
@Topic moje ulubione to polskie komedie : Poranek Kojota, JOB czyli ostatnia szara komórka, Testosteron, Lejdis , dzieńświra a z zagranicznych : Czacha Dymi, szeregowiec Rayan no i BIG stan big_smile

68

Fylyp napisał/a:

hej leyto może byś narysował któla licha ale takiego FULL DETALE smile

Zrobiszmi go ? Chyba sie nie obraziłeś o tego Conana xD

69

(31 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Vance Stubbs napisał/a:

Fylyp a co ma wspólnego Gta 4 z Fable chyba nic więc mów na temat a nie o gta 4

e]
Chciałem przez to powiedzieć że napewno mój komp spełnia wymagania smile

napisał/a:

Jeśli tak to wielki szacun. Chyba z kilka bardzo ładnych tysięcy ten komp kosztował, skoro GTA 4 działa na najwyższych. Szczerze to wierzyć mi się w to nie chce

Możesz mi nie wierzyć ale to ja moge pograć w GTA 4 smile
Na kompa zbierałem jakieś 2 lata (czyt. Udoskonalałem jakieś 2 lata)

Reinstalowałem setki razy , przechodze misje treningowe i bum to samo ;(

70

mam najnowsze sterowniki , mój komp uciągnoł GTA4 najwyższych detalach więdz nie wiem sad

71

(2,306 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

Dawaj screena smile

72

hej leyto może byś narysował któla licha ale takiego FULL DETALE smile

73

(171 odpowiedzi, napisanych Reklamacje)

pilnikiem neutral
Jak jest płyta zimna to są deformacje ! gdybyś jej nie "piłował" a poczekał w ciepłym pomieszczeniu 10 min to wszystko by było w porządku neutral

P.S. o której to sie spać chodzi! xD

74

Hej leyto bez obrazy ale dla mnie troche ciotowaty wyszedł ci ten konan xD konan miał mięśnie!! xD

75

Mam taki problem otóż gram w fable 1 orginalnego i tak dochodze pare misji i wywala mnie do windy , potem za każdym razem po wstępie dzieje sie to samo , pojaiwa sie ekran "aby zacaąć klinkni" czy soś w tym stylu, klikam i wywala .... Prosze o pomoc bo z chęciom bym zagrał smile