1

Temat: Pacific Storm Allies

Mam problem z pacific Storm Allies, która zakupiełm z waszą gazetą. Otóż gra po pewnym czasie wywala się z reguły podczas wychodzenia z trybu taktycznego, poza tym jest świetna. Proszę o pomoc.

2

Odp: Pacific Storm Allies

Czy pojawia się przy tym jakiś komunikat? Jeśli tak proszę o jego treść.
Podaj też swoją konfigurację sprzętowa i jakie masz wersje sterowników do karty graficznej i dźwiękowej.

3

gdybym dostał jakiś adres e-mail to wysłałbym treść komunikatu z normalnej poczty.

4

Wklej ten komunikat na forum, konfigurację też.
Być ktoś inny będzie miał podobny problem i dzięki temu znajdzie rozwiązanie.

5

Problem jest taki że na tym forum nie da się wkleić załacznika graficznego.

6

To wyślij ma maila reklamacja@click.pl

7

reda napisał/a:

Problem jest taki że na tym forum nie da się wkleić załacznika graficznego.

DA się(włącz se pomoc)

http://img641.imageshack.us/img641/896/banertop.gif
Aktulanie jestem GameMasterem na prywatnym serwerze World of Warcraft,moderator i uploader na wielu stronach.Linki na PW

8

KonfiguracjaWindows XP Serwic Pack 2Intel Core 2 CPU 6300 @ 1.86GHz1.87GHz, 2,00GB RAMKarta Graficzna NVIDIA GeForce 7600GTKarta dźwiękowa wbudowa.
Treść komunikatu "Stack overflow in„_STL::pair<class_STL::basic_string<char,class_STL::char_traits<char>,class_STL::allocator<char>const,class_STL::vector<classOgre::ColourValue,class_STL::allocator<classOgre::ColourValue>>>::pair<class_STL::basic_string<char,class_STL::char_+"

Ostatnio edytowany przez reda (2008-11-01 11:04:15)

9

Ciężko po tym komunikacie jednoznacznie stwierdzić co może być przyczyną problemu, ale obstawiałbym, że gra gryzie się z jakimś innym programem jaki działa w Twoim komputerze. Powyłączaj zbędne programy, na wszelki wypadek przeskanuj komputer jakimś programem wyszukującym soft szpiegowski i wtedy spróbuj uruchomić tą grę.

10

Witam. Mam bardzo podobny problem: gra krzaczy się (bezceremonialnie wywala do windy) przy wychodzeniu z trybu taktycznego, a czasem nawet po kliknięciu na okno interfejsu bazy na mapie strategicznej. Tekst informacji o błędzie to :
Access violation in "class LCC::SmartPtr<class LCC::DataChunk,class LCC::DataChunk*,struct LCC::AllowAnyConversion>Attr::TypedAttribute<0>::getValue()+4"

Moja konfiguracja to :Windows XP Professional Service Pack 2 ,AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.01GHz, 1GB RAM,  NVIDIA GALAXY GeForce 7600 GS, Karta dźwiękowa Sound Blaster Live!

Prosiłbym o jakąś radę co robić. Szukałem w sieci patchy, ale żaden nie pasuję do tej wersji gry. Wyłączałem wszystkie programy w tle. Nadal nie pomaga. Pomóżcie, bo gra naprawdę świetna, ale tak zabugowana, że w ogóle się grać nie da przez te wywałki do Windy...

11

Ja również zrobiłem wszystko co przyszło mi do głowy jak również rady administratora tego forum i nic. Jest jak było. Szkoda, że ta firma "Click" tylko sprzedaje i nic poza tym.

12

Dzień dobry! Mam ten sam problem co TheMuflon.Czy ktoś znalazł jakieś rozwiązanie?