Odp: Wasze Rysunki
szacun. a narysował byś wiedźmina?

"Przez 8 lat ta sama gra kurw@ tylko o innym tytule[...]Bobby Kotick, proszę Cię, wprowadź abonament do tej gry. Żeby nikt w nią nie grał" - Rojo o serii Call of Duty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szacun. a narysował byś wiedźmina?

no to czekamy
Ostatnio edytowany przez Maciek21c (2009-02-17 23:12:27)

dzieki ![]()

ej narysowałbyś aslana? był bym dozgodnie wdzięczny bo chce sobie powieśić na ścianie ![]()

a nartsował byś jakiegoś współczesnego żołnierza?

leyto nie spiesz się bo teraz to idziesz na ilość a nie na jakość, wczesniejsze ładniejsze rysunki rysowałeś a teraz coraz słabiej ci idzie. Oczywiście nie żebym był jakimś znawcą, ale to jest MOJE zdanie.
Ostatnio edytowany przez Szymaz (2009-02-18 23:27:03)

spox tylko bez pośpiechu

leyto o matko nie mogę , ale przystopuj trochę , bo szymaz ma rację . Lepiej cię nie nadwyrężać ![]()
@offtop
1.Bully według mnie bardzo fajne . Założyłem o nim wątek : http://www.click.pl/forum/viewtopic.php?id=751 wypowiedziałeś się w nim pamiętasz ![]()
2.A mam do ciebie pytanie ty te rysunki skanujesz czy robisz zdjęcia ?
Trunk: trochę pozaburzane proporcje gdzieniegdzie, ale ogólnie znacznie lepiej niż leyto. Po jutrzejszej wizycie w pracowni dorzucę tutaj parę moich pracek
.
Uczyłem się na rysowaniu postaci z dragon ball i naruto
A poza tym Leyto jest młodszy ode mnie. I ja uważam ze jego assasin jest bez konkurencyjny ![]()
Ej wy tak w genach macie taki talent ?
@
Nie chcę spamować dlatego edytuje - Ej jak robie skan rysunku formatu A5 to gotowy plik ma rozdcielczość 2048x1xxx i zajmuje 20MB HELP ME !
Mam urządzenie wielofunkcyjne (drukarka , skaner itd. in 1 ) Brother DCP-135C .
Ostatnio edytowany przez alfneo18 (2009-02-19 20:11:45)
Posty [ 26 do 50 z 552 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB