Odp: Fable
Ja kupiłem w grze młot obsydianowy i ciągle go nosze, ale czas na jakieś zmiany
Co do gry to Fable WYMIATA!!! ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja kupiłem w grze młot obsydianowy i ciągle go nosze, ale czas na jakieś zmiany
Co do gry to Fable WYMIATA!!! ![]()
Siema może pomożecie?
jest tak na początku gry , jak byłem tym małym chłopcem,szedłem za ten budynek gdzie ten gościu jest co zdradza żonę i jak tam idę to zawiesza się czarny ekran i komunikat mojego ekranu "NO SIGNAL"
i daje ALT + TAB wychodzi mi do pulpitu (minimalizuje się ) i włączam z pasku ide i z kilka razy aż mi się udało , nigdzie więcej nie ma tak, noi teraz doszedłem do misji od gildi nie pamiętam nazwy, chodzi że trzeba do obozu bandytów tam jest ktoś i ma info o siostrze,i idę przez dębową doline gdzie ta plaża i tam tylko jest wejście na te klify gdzie jest ta misja ,idę przez ta plaże i znowu No Signal za każdym razem jak tam jestem
mam prośbę , podał by mi ktoś GG lub E-Mail ja bym przesłał save'a i ktoś mi przeszedł mi tą misję , bardzo proszę bo innej nie mam a to misja do fabuły (złota)
edit : z wywalaniem do pulpitu to załatwiłem,a i jak pisze No Signal , światełko od ekranu mi miga,ale chodzi mi o to żebym komuś przesłać tego save'a i dalej wyżej pisze
Ostatnio edytowany przez clicker900 (2009-11-20 21:13:24)
Fable to świetna gra. Bardzo polecam !! Ja tam jakoś problemów nie miałem i bardzo dobrze się grało.
kupiłem fable rok temu w biedronce i muszę powiedzieć że jak na 10 zł to gra jest nawet nawet ![]()

Posty [ 26 do 32 z 32 ]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB