Odp: Fable
ja też mam problem w fable jak dam siostrze w grze prezent i potem jest ten filmik atak bandytów na dębową dolinę to po tym filmiku mnie wywala do windowsa czy ktoś wie jak pominąć ten błąd ?
sprubójcie ściągnąć jakiegoś patha

"Przez 8 lat ta sama gra kurw@ tylko o innym tytule[...]Bobby Kotick, proszę Cię, wprowadź abonament do tej gry. Żeby nikt w nią nie grał" - Rojo o serii Call of Duty
ja tez miałem taki problem,ale tak jak wyzej było to dawno i jedyne co pamiętam to, to że problem tkwił w save'ach i chyba trzeba było je wlepić do innego katalogu.
Spójrz w świat, we świata kształt, a ujrzysz swoje winy.

Widzę, że nie tylko ja pokochałem tą grę. Polecam wszystkim serdecznie!!! ;D

opłacą się zagrać kiedyś w to grałem było zaje..... no zajefajne pokombinujcie ze sterownikami mi działało dobrze jeszcze to było parę lat temu więc coś u was a nie z grą.

mam najnowsze sterowniki , mój komp uciągnoł GTA4 najwyższych detalach więdz nie wiem
Jeśli tak to wielki szacun. Chyba z kilka bardzo ładnych tysięcy ten komp kosztował, skoro GTA 4 działa na najwyższych. Szczerze to wierzyć mi się w to nie chce ![]()

mi chodzą wszystkie gry premierowe na max detalach nawet gta 4 czy dawn of war II kompa ulepszałem 3 lata i mam kompa demona udzwignie mi wszystko ![]()
Ja też miałem taki błąd dawno temu wkurzyłem się i darowałem sobie.Niedawno znowu zainstalowałem i działało dobrze.
U mnie nie chodziło o reinstalke tylko o to że po 5-6 miesiącach zaczeła działać więc chodzi pewnie o jakieś sterowniki.
Ale, może jednak reinstalka coś da.
a gra fajna. polecam.

"Przez 8 lat ta sama gra kurw@ tylko o innym tytule[...]Bobby Kotick, proszę Cię, wprowadź abonament do tej gry. Żeby nikt w nią nie grał" - Rojo o serii Call of Duty
Fylyp a co ma wspólnego Gta 4 z Fable chyba nic więc mów na temat a nie o gta 4
e]
Chciałem przez to powiedzieć że napewno mój komp spełnia wymagania ![]()
Jeśli tak to wielki szacun. Chyba z kilka bardzo ładnych tysięcy ten komp kosztował, skoro GTA 4 działa na najwyższych. Szczerze to wierzyć mi się w to nie chce
Możesz mi nie wierzyć ale to ja moge pograć w GTA 4
Na kompa zbierałem jakieś 2 lata (czyt. Udoskonalałem jakieś 2 lata)
Reinstalowałem setki razy , przechodze misje treningowe i bum to samo ;(
ten miecz z kamienia to go znam się nazywa Preukusor on jest na górce obok Świątyni Avo ale słaby 198 pkt obrażen ja walczyłem mieczem Aeonów na Zmianę z Tą Maczugą co jest jako nagroda w Światyni Avo za Datek w wysokosci 45.000 Tyś kasy ta maczuga wymiata nią wszystko ubijałem a ta maczuga się nazywa Sentinus Obrażenia
255 pkt i moc srebra oraz przebicia pancerza moja 2 ulubiona broń po mieczu Aeonów ![]()
Ostatnio edytowany przez Vance Stubbs (2009-02-23 22:52:42)