Temat: stare numery CLICKA!
Macie jakieś stare numery na składzie i czy można je kupić?
REY MYSTERIO 619
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Macie jakieś stare numery na składzie i czy można je kupić?
Może chcesz kupić numery z 2000 roku w dobrym stanie? Nie mam wszystkich ale kilka się znajdzie.
Ile masz kasy ?
Ostatnio edytowany przez darkmonk (2009-03-06 13:48:31)
droga redakcjo czy można u was nabyć numer archiwalny clicka o numerze 9/2004 z płytą
TOMB RAIDER 4 THE LAST REVELATION i ile by to kosztowało pozdrawiam
@Lobo ja mam ten numer ;D Niestety wątpie, czy bym go odsprzedał, chyba ze za porządną sumkę bo to by załamało moją kolekcję ;] Tylko Płytke mam w innym pudełku, bo tamto mi kolega zgubił...
droga redakcjo czy można u was nabyć numer archiwalny clicka o numerze 9/2004 z płytą
TOMB RAIDER 4 THE LAST REVELATION i ile by to kosztowało pozdrawiam
Niestety redakcja nie prowadzi sprzedaży archiwalnej numerów.
skąd wiecie ?? ale jak ma ją w garażu stare numery to mogą sprzedać nie?
Witam! Chcialbym sie dowiedziec czy ma ktos na sprzedaz numer z 03/2006.
A mozna se z neta sciagnac jakies stare numery z TEGO roku??
Jedynie numer 05\09.
a czy ma ktoś nr 12/2007 z całą zawartością
Mam dwa nie ruszone numery(folia), z całą zawartością. Nie pamietam, ktore to numery. Wiem, ze na jednej z okladek jest GIRD, a na drugiej chyba Narnia, bodajże z Hitaman 47 jako pełną wersją. Mogę odsprzedać jeżeli ktos jest zainteresowany sprzedać.
Pozdrawiam.
Czy ktoś ma na sprzedaż Clicka! nr 12/2007 hojnie zapłacę
Sprzedam ok 40-50 numerów, roczniki od 2000 do około 2005, niektóre bez okladek, niektóre bez płyt. szczegóły pod gg 3433614, pisać zawsze, niewidoczny.
Droga redakcjo
Czy mogli byście (o ile macie) wysłać mi Clicka 1/2008 na mojego mejla bo mam problem z warrockiem a nie mam tego bo gdzieś mi się zgubił.
Z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez sliwa00 (2009-09-27 14:49:01)
Gazetę pożycz od kumpla, a Warrocka pobierz stąd http://www.gamersfirst.com/warrock/
Jak coś nie halo, to polecam poszukać na stronach fanowskich wyżej wspomnianej gry...
(Ludzie, załamujecie mnie)
Witam drogą redakcje i szanownych redaktorów.Kupiłem w zeszlym roku wasz magazyn nr.1/2009 na dolaczonej plytce znajduje sie gierka escape from paradise city juz ja instalowalem ale przeinstalowywalem windowsa i gierka poszla w odstawke ostatnio robilem wiosenne porzadki i wpadla mi w lapki plytka z waszego magazynu zainstalowalem escape from paradiese city i pojawil sie problem poniewaz do uruchomienia gry potrzebny jest cd-key a magazyn gdzies mi sie zapodzial wiec mam prosbe do drogiej redakcji czy mozecie mi jakos pomoc?
Nic nie da się zrobić, jeśli straciłeś cd-key.
Posty [ 22 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB