Temat: 4story
Siema All! mam takie pytanie czy ktoś z was wie jakie jest to 4 story bo trailer dobry ale nie wiem czy pobrać?

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema All! mam takie pytanie czy ktoś z was wie jakie jest to 4 story bo trailer dobry ale nie wiem czy pobrać?

ja popieram JackUss szybko się nudzi i tagze nie polecam!!!!
Ja grałem 5min. Słabe tłumaczenie i widok pierwszo osobowy.

widok pierwszo osobowy da się zmienic kułkiem myszy
Aha. To dzięki. Gra jednak tak czy owak nie za fajna.

Kolega mnie namawiał żebym z nim w to 4story pograł ale jeśli jest takie jakie mówicie to jednak się nie skuszę.
4story jest lepsze niż Metin2 waszym zdaniem?
Natomiast ja polecam gre z czystym sercem.
Pracowalem dla firmy wydajacej gre przez 1,5 roku a zakonczylem w grudniu.
Gra 4story juz na obecnym etapie gry przegania powoli metin2, to 4story staje sie teraz oczkiem w glowie wydawcy.
Tlumaczenie moze i slabe jak narazie ale wciaz jest poprawiane, w koncu gra wciaz w fazie bety.
Gry nie polecaja zapewne ci co nie wiedza czym jest wykonywanie questow, albo nie mieli stycznosci z slawna seria Baldurs gate gdzie zadan bylo od groma.
Rowniez i w 4story nabijanie expa opiera sie na wykonywaniu zadan, lubisz robic zadania i czytac to gra ci sie spodoba.
Ja zdecydowanie wole takie gry jak 4story gdzie sie czyta i ma stycznosc z tekstem i questami niz ciaglym i nudnym nabijaniem expa na mobach. Dla leni zawsze pozostaje metin, w koncu tam prawie nic czytac nie trzeba ![]()
Natomiast ja polecam gre z czystym sercem.
Pracowalem dla firmy wydajacej gre przez 1,5 roku a zakonczylem w grudniu.Gra 4story juz na obecnym etapie gry przegania powoli metin2, to 4story staje sie teraz oczkiem w glowie wydawcy.
Tlumaczenie moze i slabe jak narazie ale wciaz jest poprawiane, w koncu gra wciaz w fazie bety.Gry nie polecaja zapewne ci co nie wiedza czym jest wykonywanie questow, albo nie mieli stycznosci z slawna seria Baldurs gate gdzie zadan bylo od groma.
Rowniez i w 4story nabijanie expa opiera sie na wykonywaniu zadan, lubisz robic zadania i czytac to gra ci sie spodoba.Ja zdecydowanie wole takie gry jak 4story gdzie sie czyta i ma stycznosc z tekstem i questami niz ciaglym i nudnym nabijaniem expa na mobach. Dla leni zawsze pozostaje metin, w koncu tam prawie nic czytac nie trzeba
taa ehe a mi tu pociag jedzie
oczywiscie ze 4story jest do bani...
juz metin lepszy
Moim zdaniem gry majace cos wspulnego z firma gamegorge 4D to porazka...
Graliscie w metin2.pl? sprubujcie zagrac w metin2.us na start 2x exp na miesciac + maska uczuc a w metin2.pl takie rzeczy sa za sms.Niegralem w global 4story ale jestem ciekaw co tam takiego jest za darmo co tu polska firma gameforge 4d chce za sms. Na zakonczenie dodam 4story to ciekawa fascynujaca gra z wieloma questami daje jej 10/10 gralbym w nia ALE JEZELI NIEMASZ ABONAMENTU NA TELEFONIE NAWET NIE PRUBOJ JEJ SCIAGAC
...
Ostatnio edytowany przez Cursed (2009-07-29 22:37:29)
DLATEGO LUDZIE JAK METIN TO METIN2.US A 4STORY TO GLOBAL.4STORY.COM ![]()
Nie patrzcie że z polakami łatwiej i raźniej,polaka możesz spotkaĆ tez w zagranicznej grze ![]()
Bo nie zawsze tam gdzie łatwiej jest lepiej zapamiętajcie to jak wybieracie gry mmo.
Dla mnie i Metin 2 i 4Story to gry nie warte ściągania, w metinie gra polega na czystym grindzie czyli kto więcej siedzi na kompie ten lepszy a 4Story jest nudny jak flaki z olejem.
A ja sie nie zgadzam jezeli o gameforce 4D hodzi tylko 4story mi sie podoba, o metinie2 dobrze muwicie ale nie graliscie w to prawie wogole tam tylko naparzac mobki gralem 3miechy i normalnie bylem zalamany wlazlem na 4story odzylem gra fajna i grafika spoko wszystko ok tylko dla takich ktorzy nie graja wydaje sie nudna a sms jest tylko dla pomocy ja tylko 2 pakiety wygralem bo nie chciale wiecje za darmo!!!!!i jakos gram a wy niestety////takze radze pograj se z miecha w to a w metina i porownaj////ps:wam z tymi grami bez sms hyba o wow'a hodzi ale niestety 100zl za miesiac grania placil nie bede.....tak wogole jak byscie madrzy byli to bys cie za darmo grali w wow'a /////wow 2razy lepszy niz 4story no ale 4story (darmocha/wszystko po polsku,polacy,no i ciekawa)wow(po angielsku-dla 5klasistow,opcokrajowcy-hyba ze polski server,grafika,no i terz ma swoje plusy i minusy)dziekuje
a tak nie muwcie czytuje:lepjej nie pisz na necie tylko naucz sie polskiego itp szypko pisze i nie chce mi sie ladnie pisacxDDD a muwicie tak bo krytykuje wasze odpowiedzi!!!!!!!!!!
a i podajcie mi jakos fajna gre typu 4story za.....DARMO......NIE TYLKO BEZ SMS
Ja grałem w to kilka dni,jak dla mnie słaba gra,lecz jako darmowa dla tych co nie mają pieniędzy na coś lepszego może być OK.Nie wciągnęła mnie,jak na razie to mam wystarczająco dużo pieniędzy aby zakupić lepszą gre.Lecz nie powiem grywałem nieraz w Last Chaos,Metin 2,X-World.Ale mi takie produkcje szybko się nudzą.
@tivii Jedyne co mi przychodzi do głowy to Last Chaos i X-World.
Miałem pograć, jest w porządku ale znam lepsze
, mam nadzieje że nie ma tam jakiegoś questu świątecznego w stylu
Ratuj ŚW.Mikołaja zamieninego w krowę (Zesłoczczny queścick na portalu społeczniowym gaiaonline)
Spal twoje ubrania, aby było paliwo do powietrznego statku (Obecny quest na Gaiaonline)
Zdobyj Protezy do zbudowania Robo Renifera
(Secret of the Solstice)
pozatym mało gram w MMO, bo przeciesz jak mówią Dobrana Ekipa to połowa sukcesu, a tak nie mam z kim się sprzymierzyć no chyba że kumple będą chcieli.
Posty [ 22 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB