Odp: Bractwo w Tanoth
Nie kłam, nie wysyłajcie bo mu karanole za 30 zeta dacie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie kłam, nie wysyłajcie bo mu karanole za 30 zeta dacie.
prezes24, ban gwarantowany. Kolejny jakby się tu wyrazić... kłamliwy żebrak.(kłamliwy dlatego że pisze że to my dostaniemy karneole, żebrak bo nie stać go na sms za 1.20 zł)

Taki sms kosztuje bardzo dużo , on tylko kłamie że niby 1.20 zł. Na takich ludzi to się pluje.
Dev: Było i się zmyło, bo głupie było
Zapraszam DO Bractwa BloodForce
) Założyciel NIzaha Proszę o kontakt pod nr gg 7102518 Pozdrawiam Zapraszam chętnych Swiat 2
REKRUTACJA! BRACTWO: HOGWART ZAPRASZA DO WSPÓLNEGO PODBIJANIA GRY TANOTH
- s1
potrzeba 3 operatorów - zgłoszenia przyjmuje na maila: claw009@gmail.com
CZEKAMY WŁAŚNIE NA CIEBIE ! ![]()
Hogwart
zaproście mnie bo nie jestem w żadnym bractwie
Jeśli chcesz zamówić karneole to wystarczy po prostu wyślij game h2s8nt na numer 79079 i otrzymasz potwierdzający SMS o dokonaniu płatności (30 karneoli czeka) koszt sms 1.00zł
to naprawdę działa^^^^
na prawdę wysyłajcie sms ja już mam 100 karneoli
Jeśli chcesz zamówić karneole to wystarczy po prostu wyślij game h2s8nt na numer 79079 i otrzymasz potwierdzający SMS o dokonaniu płatności (30 karneoli czeka) koszt sms 1.00zł to na prawdę działa
to na prawdę działa
dzieńdobry kilka dni temu założyłęm bractwo jest tam narazie 4 osoby to jestem ja 57 płetfa50 i moj kolega 50 barti man te posatcie robimy nimy wyprawy i prace dodajemy jak najwiecej do bractwa doswiatczenia jest 24 albo 26% a obrazenia 24% bractwo nazywa sie Demony i Demony oprucz tych 2 postaci mamy nasze nowe posatcie one bendą wymiatać bo te z duzym lvl skopalismy staty te małe lvl one sa nasze dobre bractwo ciagle dodajemy moze bendzie wam pasowac Demony i Demony kto chce do bractwa niech pirze na 2883141 albo niech pirze na mojego emaila jak nie bende na gg ptryak@wp.pl dziękuje bardzo dowidzenia
przypomnce jeszcze ze moje bractwo na serwerze 1 1c11 1 1 11 1 11 11 1 1 1 1 1 11 1
Posty [ 26 do 39 z 39 ]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB