Odp: Co ostatnio kupiłeś/kupiłaś?

i karta CF 2GB
Ogólnie fajny aparacik. Więcej megapikseli nie potrzebuję, więc jest w sam raz dla mnie.

XGB GB EBMFMLSEBJNY?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 59 60 61 62 63 64 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

i karta CF 2GB
Ogólnie fajny aparacik. Więcej megapikseli nie potrzebuję, więc jest w sam raz dla mnie.

Zobaczywszy taką ofertę, nie mogłem z niej nie skorzystać.
A konkretniej:
6 (1-6) sezonów serialu Doktor House. Za skromne 130 zł z przesyłką

I kilka drobniejszych wydatków.

Sony Ercisson Xperia Neo
Telefonik bardzo dobry, zdjęcia (8 Mpx) też, ładnie gra i w ogóle. Ogólnie polecam!

Ble, Android
Android? Super
Neo to jedyna Xperia która mi się podoba stylistycznie.
Na Androida "ble-ują" tylko ci co nadal mają Symbiana.
Jeśli macie wybierać pomiędzy zwykłym Neo, a Neo V, to bierzcie tego pierwszego.

Na Androida 'ble-ują' tylko Ci, którzy cenią sobie stabilność, intuicyjność, szybkość i ładny wygląd
A facepalm zaliczyłem, gdy Avast się mnie zapytał, czy korzystam z antyvira na swoim smartfonie z systemem Android ![]()
BTW, Symbian Anna jest całkiem fajny, a w połączeniu z dobrą słuchawką (E7, N8, czy N9) tworzy naprawdę przyjemne środowisko.
Avast- ble,ble,ble,ble do potęgi "n". Więcej tego badziewia na dysk nie wsadzę. Już wole robić formata. W sumie na to samo by wyszło.

Trudno się nie zgodzić, ale musiałeś coś zainstalować przed kupnem prawdziwego antywirusa ![]()
Kurde, kiedyś GTA 3 mi komp ledwo ciągnął, a zaraz będę w to grał na telefonie. Za kilka lat zagramy w czwórkę? Albo w RDR?
Masakra...

A tak dokładnie to czym różni się Neo od Neo V? (Nie licząc aparatu
)

500 ml, 4,70 zł. Słodkie jak fix ![]()

Silentium PC Spartan HE923
Montaż tego k*rewstwa to udręka (instrukcja podaje, ze najpierw należy zapiąć przednią łapkę a potem tylną, szarpałem się 10 minut, zaciąłem 2 paluchy o finy... i zrobiłem na odwrót - od razu wskoczyło ) ale było warto ![]()
Core 2 Duo E4500 2200@2530 MHz, pasta Zalman STG2
BOX 37/73 *C (pulpit/ Red Orchestra)
Spartan 20/41 *C ![]()
No nieźle nieźle, ja mam thermatake contact 29 i też jest chłodno ![]()

CDA 04/2012- podkładka jednak całkiem niezła.

A moim kursorem miota jak szatan przy tej podkładce xD
Prawdopodobnie nie masz myszki optycznej tylko laserową, a te są wybredne w stosunku do podkładek (bynajmniej moja). Dlatego wiem, ze podkładka trafi do laptopa do myszy za 20 zł, ale to dopiero gdy kupię CDA ![]()
Ale pamiątka będzie ;p

Posty [ 1,501 do 1,525 z 1,583 ]
Strony Poprzednia 1 … 59 60 61 62 63 64 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB