Odp: Click! Origins - powrót!
Jak to?Wydawnictwo mówiło że odwołuje wszystkie numery które miały zostać wydane w tym roku.
Ostatnio edytowany przez pfk (2009-11-13 18:19:18)

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak to?Wydawnictwo mówiło że odwołuje wszystkie numery które miały zostać wydane w tym roku.
Ostatnio edytowany przez pfk (2009-11-13 18:19:18)

Nie liczcie na rychły powrót Clicka ^^
To jest po prostu niemożliwe. Wróci najszybciej w kwietniu (takie jest moje zdanie, ale oczywiście może być wcześniej
)

Nie wie ktoś z was jacy redaktorzy z CLICKA! prazują w CDA? -
Jeżeli udzielają się oni tam na forum to trzeba sprawdzić jaka jest ich aktywność,
jeżeli spadła to możemy liczyć na prezent w grudniu.
Nie spadła. Jest taka sama. Nie licz na prezent. Do grudnia 17 dni i nic nie wskazuje na odrodzenie Clicka.
Kurde, ale narobiliście mi smaka bo już przyzwyczaiłem się do braku Clicka! a teraz będe go wyczekiwał ![]()
Ok widać że mój nick przewinął się przez ten temat, a ja sie w nim nie udzieliłem. Cóż... Po pierwsze, prenumerata. Wg. mojej opinii, to przez brak prenumeraty Click! odpadł z rynku, ponieważ zawsze można było w ten sposób "zarezerwować" sobie większą ilość potencjalnych nabywców. Numery archiwalne też powinny być sprzedawane. Mi brakuje 6, na których mi zależy, i do jasnej ciasnej nie mam jak ich kupić! Ok. Po drugie: konsole i PC to dobra mieszanka. Powinna również zwiększyć się ilość recenzji na DS, Wii czy PSP. Szata graficzna powinna być hmm... bardziej kolorowa. Za dużo "śmierdział" mi nowy Click! KŚ Gry. Fakt, nie oceniaj książki po okładce, ale efekt wizualny zawsze góruje. I w myśl powiedzenia: nia ważne na czym grasz, ale w co, powinny zostać konsole w Clicku!. A to kto jest naczem mnie obchodzi, może być emter, moze być Teut, foch czy ktoś inny. Ważne, żeby Click! wychodził.
Ok widać że mój nick przewinął się przez ten temat, a ja sie w nim nie udzieliłem. Cóż... Po pierwsze, prenumerata. Wg. mojej opinii, to przez brak prenumeraty Click! odpadł z rynku, ponieważ zawsze można było w ten sposób "zarezerwować" sobie większą ilość potencjalnych nabywców. Numery archiwalne też powinny być sprzedawane. Mi brakuje 6, na których mi zależy, i do jasnej ciasnej nie mam jak ich kupić! Ok. Po drugie: konsole i PC to dobra mieszanka. Powinna również zwiększyć się ilość recenzji na DS, Wii czy PSP. Szata graficzna powinna być hmm... bardziej kolorowa. Za dużo "śmierdział" mi nowy Click! KŚ Gry. Fakt, nie oceniaj książki po okładce, ale efekt wizualny zawsze góruje. I w myśl powiedzenia: nia ważne na czym grasz, ale w co, powinny zostać konsole w Clicku!. A to kto jest naczem mnie obchodzi, może być emter, moze być Teut, foch czy ktoś inny. Ważne, żeby Click! wychodził.
Gwarantuje ciebie że Click! nie odpadł przez brak prenumeraty ^^ Odpadł ponieważ wydawnictwo Clicka miało problemy z gotówką i musiał się pozbyć jednej ze swoich gazet. Miał do wyboru albo CDA (bardziej popularne i dochodowe) lub Click! No i wybór niestety był oczywisty...

Ale gdyby była prenumerata, byłoby więcej "keszu" ;/
Zauważyliście jak ostatnio jest mało newsów (większość to czytelnia)
Dziwisz się? Emter czy tam martin ma teraz pracę w CDA i nie ma czasu na upadłego Clicka.
Od jakiegoś czasu zauważyłem że pojawiły się ruchome reklamy. Te co latają i przysłaniają stronę lub latają przy myszce. To kosztuje więcej, czyżby szykowano pieniądze...???
Wystarczy tych durnych domysłów.Click na pewno nie wróci w tym roku.

Adriano, z samych reklam kasy mieć nie będziesz.
Te reklamy służą pokryciu części kosztów za hosting strony
czekamy do stycznia...
Mów za siebie.
Ja tam cały czas mam nadzieje na powrót i jej nie stracę.
Nagle (na początku stycznia) pojawiło się dużo newsów. Nawet konkurs się pojawił. Czyżbyśmy mogli czekać na pierwszy tegoroczny numer CLICKA?
Ostatnio edytowany przez Adriano94 (2010-01-06 21:10:54)
szczerze to wątpie, ale ja jeszcze nie straciłem nadzieji, która jak powszechnie wiadomo umiera ostatnia (spodziewam sie teraz komentarza o tym, że jest matką głupich
)
Ostatnio edytowany przez jaro211 (2010-01-13 19:27:25)

"Nadzieja matką głupich, cóz chyba nigdy nie zmądrzeje" O.S.T.R. - Witaj w 2003.
ja jestem wierny CLICK!-owi i nawet jak zniknął z półek to miałem i mam nadal nadzieję, że kiedyś wróci, wiele razy namawiano mnie na kupna CDA, jeszcze wtedy czytałem CLICK! no i do teraz nie kupuję żadnej gazety o grach
Posty [ 51 do 70 z 70 ]
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB