Spilner napisał/a:Tutaj wymieniamy gry, które zostały niedocenione, bądź niesłusznie zapomniane przez graczy.
Moim zdaniem są to:
Kameleon - świetna fabuła i napięcie - gra jak dobry film szpiegowski, czy książka RL...
Age of Pirates - świetny klimat i wciągająca rozgrywka - a oceny niskie jak dla kaszany
Gun - świetna fabułą, genialny klimat westernu... no i różnorodna rozgrywka. A mało kto tą grę pamięta...
seria Vietcong - najlepsza seria strzelanek o Wietnamie i mało kto grał, mało kto gra, mało kto pamięta...
Wpisujcie swoje typy!
Kameleon- nie grałem, ale brzmi zachęcająco
Age of Pirates-patrz wyżej
Gun- tu się zgadzam tylko częściowo. Fabuła, owszem świetna, klimat też. ale różnorodna rozgrywka? Jak pamiętam to było tylko kilka typów zadań pobocznych. Polowanie, kurier praca dl szeryfa(patrz eliminacja gangsterów), obrona miasta przed gangiem(chyba) i to chyba tyle.
Vietcong-zgadzam się w 100%. Najlepsza seria gier o Wietnamie jaka powstała, ever!. Do kolekcji brakuje mi tylko drugiej części, ale w nią też grałem.
Gramy w Combat Zone: Special Forces- gra od naszego ukochanego City Interactive skupiająca się w całości na trybie sieciowym. Wcielamy się w członków: S.A.S, G.R.OM, S.W.A.T, Legi War...Cudzoziemskiej , Specnazu, najemników i terrorystów. Gra prezentuje się świetnie, dużo uzbrojenia(LKMy wymiatają!) całkiem ładna(jak na silnik pierwszego F.E.A.R'a) i fajna muzyczka w menu głównym. Przeszkadzać może natomiast że kilka map jest skopiowanych ze wcześniejszych gier studia i dźwięk, tzn.słychać że ktoś gdzieś idzie(czyt. opcjonalny wróg), ale nie wiadomo dokładnie skąd, z tyłu, z góry, z dołu... Jest to trochę mylące. Gra miała premierę już prawie 2 miesiące temu, a serwery święcą pustkami 

"Przez 8 lat ta sama gra kurw@ tylko o innym tytule[...]Bobby Kotick, proszę Cię, wprowadź abonament do tej gry. Żeby nikt w nią nie grał" - Rojo o serii Call of Duty