Odp: Offtopic
No szkoda, już nie usłyszymy historyjek G&E ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 164 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No szkoda, już nie usłyszymy historyjek G&E ![]()
Szkoda ze forum tak ucierpiało. Stara gwardia już od jakiegoś czasu się wykruszała, ale odejście kilku na prawdę świetnych ludzi to duża strata. Gdyby nie wy(nie zwracam się po nickach żeby kogoś nie pominąć) forum dawno przestało by istnieć. Nie tyle przez wasz ostatni niezbyt udany "plan", tylko przez to ze nawet w chwilach beznadziejnych tu zostaliście. Mimo wszystko mam nadzieję że do nas wrócicie.

W takim razie po co odchodzić?

Ja zostaję ![]()
A czy do Mysikiler może eksterminować nauczycieli? Tak błyskawicznie, przed moją czwartkową kartkówką z chemii.
Zaczai się gdzies z snajperką
najpierw musi profa zlikwidować.
p.s. wkrotce w tym temacie premiera "Ody do profesora"

Chyba ostatnio za mocno uderzyłem głową o biurko bo tego nie pamiętam. Napisałeś to w offtopicu czy tym drugim debilnym temacie w którym dałem wam oremus(za co po raz kolejny przepraszam)?
Ostatnio edytowany przez Maciek21c (2010-09-07 16:51:29)

Ale miałem przygodę.. :\
Włączam komputer i dłuuugo się ładuje pulpit. Spoko. Włączam Winampa i wyskakuje błąd że brakuje jakiegoś sterownika czy cuś.. :\ Grzebie po necie, jakieś skomplikowane opisy są... Chce włączyć Fallouta 3 i kupa - też nie chce się włączyć :\ nawet DVD ROM nie czytał płyt! Wkurzyłem się delikatnie mówiąc i zresetowałem komputer i.. wszystko chodzi normalnie ![]()
Czasami prymitywne metody są najlepsze ![]()

Ja zostaje na forum.
Swoją drogą jak tam w szkole? Ja mam WF z byłym trenerem polskiej reprezentacji zapaśniczej
. Fajnie, nie?

Ja mam WF z byłym trenerem polskiej reprezentacji zapaśniczej
. Fajnie, nie?
No ![]()
Ja dziś zarobiłem na muzyce dwie piątki. Ogólnie, w szkole na razie nie jest źle. Jak to na początku roku ![]()

@Ramadamzes:
My w zeszłym roku mieliśmy PO z pułkownikiem w stanie spoczynku (teraz mamy z gościem, co wygląda trochę jak Patrick Stewart).

Jak na początku roku się poślizgniesz w ocenach to potem się to cały rok ciągnie ![]()
Kurde, pamiętajcie, żeby za ostro nie rzucać się na tartanie kiedy stoicie na bramce. Ja co prawda jestem już przyzwyczajony, ale nowicjusze niech uważają ![]()

http://www.youtube.com/watch?v=q9adW5No9IM
Włączcie 1:35 - 1:47
"saw some wookies, great big wookies, they came to mug Darth Vader!"
Karta graficzna mi zdechła, nie mogę grać w R6
http://www.youtube.com/watch?v=CE-y7oesWKE
Odradzam zakup tego Radka jak już coś kupujesz to lepiej kup coś co starczy na długie lata(co najmniej 3), albo Radka 5830 albo co bardziej polecam GeForce 460 GTX.
Oj clexy ty to masz wybujałą wyobraźnię.....
7 lat to kupa czasu a technika prze do przodu w zastraszającym tempie.
Odradzam zakup tego Radka jak już coś kupujesz to lepiej kup coś co starczy na długie lata(co najmniej 3), albo Radka 5830 albo co bardziej polecam GeForce 460 GTX.
Za 3 lata w nic już sobie praktycznie nie pogram, bo procesor bedzie już miał 6... Nie wspominam o tym, że zakup Radeona 5750 do 17' monitora jest troche na wyrost (ideałem byłoby GF 9800 lub HD 4830, ale wolę Radeony, a tego drugiego modelu już nie dostanę). Poza tym nie chcę przeznaczać na zakupy wiecej niż 350zł, wiec muszę jeszcze zaczekać
NV wkrótce wprowadzą na rynek GTS 450 i zacznie sie walka cenowa, będzie fajnie. A co do komputerów na 7 lat... na pięć się nie da nawet jeśli mówimy o grach wysoko budżetowych. Wiem co kupuje, bez nerwów ![]()
--------------------------------------
Ideałem byłaby karta od XFX lub ASUSa, ale MSI też jest spoko ![]()
Ostatnio edytowany przez morticore (2010-09-09 19:50:35)
Heh, dawno nie pisałem na forum w offopie..
Tak więc dziś jestem bardzo zły na brata i na siebie i w ogóle i... ale od początku.
Od dawna chciałem kupić sobie koszulkę z Rammsteina z albumu Sehnsucht tylko mama zawsze sie czepiała i nei pozwoliła kup.. właściwie chodzić do szkoły itp bo kupić mogłem a nie chciałem się kłócić o głupią koszulkę. I wczoraj wieczorem grzebię w szafie za koszuklą jakąś, patrzę - a tam jest ta koszulka którą chciałem sobie kupić! Jak sie okazało to brat sobie odkupił od kogoś bo miał tanio do sprzedania i nic o tym nie wiedziałem (a miał mi pierw brat o tym powiedzieć bo ja bardziej lubię R+ i ogólnie chciałem tę koszulkę) i mama nic nie mamrała że to brat kupił... ale gdybym to ja chciał to od razu wielkie halo że szatany itp na koszulce! To ma byc sprawiedliwość?! :\
A druga sprawa to to że się chlernie zakochałem itp w jednej dziewczynie z klasy (tak mnie natchnęło ostatnio..) i ciągle myśle o Niej itp i nie mogę sie skupić ale boję się i wstydzę zagadać... Boję się odpowiedzi.. ech.. ;( i nie wiem co zrobić.. na trzeźwo w życiu nie zagadam chyba.. a ognisk klasowych póki co nie będzie... ech... ;(
Był Grześ i Ewelynka, a teraz Grześ i....
Czekamy na relację ![]()
Ostatnio edytowany przez Ramadamzes (2010-09-10 18:36:54)

@Grzesiek12345666:
A czy ona jest dobra w czymś, w czym ty jesteś kiepski? Mógłbyś poprosić ją, żeby ci wyjaśniła, to byłby dobry pretekst do zaczęcia rozmowy.

@Grzesiek12345615: Po twoich ostatnich opowieściach uważałem Cię za jakiegoś Cassanovę. A teraz piszesz, że się wstydzisz zagadać?
To samo pomyślałem. Scenariusz jak w jakieś amerykańskiej komedii romantycznej. Podrywacz zaliczający dziesiątki dziewczyn trafia w końcu na tę jedyną...Czy Grzesiek zagada? Czy to ta jedyna? I która jest godzina?
Tego wszystkiego dowiecie się w następnym odcin...poście telenoweli G+?
Ostatnio edytowany przez Maciek21c (2010-09-10 19:30:52)

Posty [ 201 do 225 z 4,079 ]
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 164 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB