Odp: CLICK! - Prośba do (ZAINTERESOWANYCH) userów
green
Czcionka to: BankGothic Lt BT
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
green
Czcionka to: BankGothic Lt BT
Ale do tego potrzebujemy wykwalifikowanej kadry, którą ciężko będzie znaleźć bowiem mało kto potrafi sensownie i ciekawie pisać.
Tutaj się nie zgodzę, bardzo dużo osób potrafi pisać sensownie, ciekawie, z polotem i humorem, lecz zazwyczaj nie robią tego za darmo
.
Lecz pasjonaci się zdarzają, którzy lubią coś skrobnąć wieczorem po pracy dla hobby
.
yamnick napisał/a:Ale do tego potrzebujemy wykwalifikowanej kadry, którą ciężko będzie znaleźć bowiem mało kto potrafi sensownie i ciekawie pisać.
Tutaj się nie zgodzę, bardzo dużo osób potrafi pisać sensownie, ciekawie, z polotem i humorem, lecz zazwyczaj nie robią tego za darmo
.
Lecz pasjonaci się zdarzają, którzy lubią coś skrobnąć wieczorem po pracy dla hobby
.
Ej ziomek a ty z kąd sie urwałeś? ![]()

Dardevil napisał/a:yamnick napisał/a:Ale do tego potrzebujemy wykwalifikowanej kadry, którą ciężko będzie znaleźć bowiem mało kto potrafi sensownie i ciekawie pisać.
.
.
Ej ziomek a ty z kąd sie urwałeś?
Z choinki wielkanocnej ;p. A tak na poważnie to śledzę sobie ten topic i rozwój sytuacji
.
Dardevil napisał/a:yamnick napisał/a:Ale do tego potrzebujemy wykwalifikowanej kadry, którą ciężko będzie znaleźć bowiem mało kto potrafi sensownie i ciekawie pisać.
.
.
Ej ziomek a ty z kąd sie urwałeś?
Adik, nie rzucaj się tak ![]()
Rozwój sytuacji jest na poziomie bodajże pozytywnym. Mamy kilku ludzi którzy potrafią pisać z sensem i bez jakichkolwiek błędów stylistycznych. A to czy łatwo szuka się takich ludzi czy też nie...
Hmm, myślę że odpowiedź jest jasna. Trzeba po prostu wiedzieć gdzie szukać, a tym zajmę się sam jak tylko pierwszy numer zostanie złożony a witryna internetowa będzie wyglądała korzystnie.
Green. Przed 23 (termin mi się opóźnił) powiem Ci, które teksty się nadają.
Green. Przed 23 (termin mi się opóźnił) powiem Ci, które teksty się nadają.
Nie ma sprawy ![]()
Ja sam doślę z samego rana sprawdzone przeze mnie recenzje. Dzisiaj kiepsko u mnie z czasem.
Poniżej link do strony zina. Troszkę podrasowana - na tym się nie skończy, spokojnie;)
http://www.z-zgrani.yoyo.pl/
Jednak nie było tak ciężko bo dwa teksty nie spełniały naszych wymogów. Reszta na mailu.
Strona ładna ale cisza na forum mi się nie podoba. Green, jak możesz to jutro podeślij poprawione teksty.
Cisza przed burzą.
Strona ładna ale cisza na forum mi się nie podoba. Green, jak możesz to jutro podeślij poprawione teksty.
Wybacz yamnick, wczoraj mnie praktycznie cały dzień nie było... mogłem w sumie uprzedzić.
Obecnie sprawdzam recenzje, jedna już poszła do śmieci - tzn tak jakby, poprawie ją i dodam na naszą stronę (te na 3000 znaków właśnie tam lądują) Dobra jest recenzja MW2 napisana przez Arkada, wprawdzie było kilka pomyłek... ale ogólnie fajny ma styl. Podeślę Ci wszystko jak tylko skończę sprawdzać, myślę że do 13 góra ![]()
Arkado się nie odmienia, ale co tam. Mimo wszystko coś czuję, że zbytnio skupiłem si ę na fabule gry. Za mało było opisów głównych aspektów gry. No, ale cóż...

Ej ziomki a co ze mną?Mam pisać czy nie ?

Ok w takim razie oczekuję tekstów ale złoże z nich coś dopiero dzisiejszej nocy bo całe popołudnie mam zajęte.
@Green, jak będziesz miał jakaś ważną sprawę do mnie to masz mój numer telefonu, bo poza domem spędzę resztę dnia i tylko taki kontakt ze mną będzie dostępny.
@Adik, wszystkiego się dowiesz od Greena bo to on sprawdza tekst twojego autorstwa bowiem te, które się nie nadają do zinu trafią na stronę.
Ej ziomki a co ze mną?Mam pisać czy nie ?
Właśnie przeglądam twoją recenzje gry Metro 2033...
EDIT: Okey, teraz lepiej to zabrzmiało więc zostawiam jak było...
Czytając tą recenzje zastanawiałem się, czemu nie wspomniałeś nic o książce metro 2033, a to dopiero w podsumowaniu było... w sumie wcisnąłbym ten koniec na sam początek gdyby nie ten wstęp:)
+ poprawione
Ostatnio edytowany przez green (2010-08-25 12:28:55)
Wczoraj zacząłem pisać recke Kane lynch 2 ,dzisiaj usiadłem na godzinke i właśnie skonczyłem ![]()
Green wysyłam ci na maila moją prace.
Edit:
POSZŁO
Ostatnio edytowany przez adik1232poczta.onet.pl (2010-08-25 14:03:07)

Wczoraj zacząłem pisać recke Kane lynch 2 ,dzisiaj usiadłem na godzinke i właśnie skonczyłem
Edit:
POSZŁO
Dzięki, sprawdziłem i wysłałem yamnickowi ![]()
Chińskich przyjacielów ? - Chińskich przyjaciół ![]()
Miałeś kilka wpadek, było kilka zdań które musiałem zmienić - nie dużo.
adik1232poczta.onet.pl napisał/a:Wczoraj zacząłem pisać recke Kane lynch 2 ,dzisiaj usiadłem na godzinke i właśnie skonczyłem
Edit:
POSZŁODzięki, sprawdziłem i wysłałem yamnickowi
Chińskich przyjacielów ? - Chińskich przyjaciół
Miałeś kilka wpadek, było kilka zdań które musiałem zmienić - nie dużo.
No tak mój błąd ,
ale dowaliłem tym ,,przyjacielów"
![]()
Ostatnio edytowany przez adik1232poczta.onet.pl (2010-08-25 19:25:11)

Niedługo i ja zacznę pisać na poważnie dla siebie, ale jak moje recenzje/newsy/testy/poradniki przypadną wam do gustu to nie mam nic przeciwko, aby były również zamieszczone w zinie clicka.
Kilka wstępnych tekstów mam, jak podejmę decyzję (ma na nią również wpływ decyzja z góry w sprawie zina), to podeślę je do green-a.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Dardevil (2010-08-25 22:40:43)
Ok. Green. Jutro już na forum dam link do tego co złożyłem.
Szukacie może Webmastera? Znam HTML
Jeśli o stronę chodzi to już musisz zwracać się do Greena (e-mail wygrzebiesz w poprzednich postach) ale nie sądzę aby potrzebował pomocy.
Posty [ 351 do 375 z 465 ]
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB