Jedi napisał/a:Trochę posiedziałem w Photoshopie i sporo naoglądałem się magazynów i to co zrobiłeś green jest nawet niezłe, z tym, że powinieneś większość zmienić. Po pierwsze - logo Mass Effecta powinno być prawdziwe, nie pisane samodzielnie. Następnie - jeśli pracujesz w PS to użyłeś chyba opcji Faza i płaskorzeźba, lipnie to wygląda. Poza tym czcionka jest paskudna, kolorystycznie też jakoś nie bardzo to pasuje. Pobaw się gradientem.
Nie wykorzystałem oryginalnego loga z tego tytułu iż musiałbym dodawać je do każdej recenzji... pomyślałem że tak będzie prościej i bardziej czytelniej... czcionka jest polska... inne mają ograniczenia do polskich liter... kolorystycznie, rzeczywiście, też mi coś nie pasowało ale już zmieniać nie chciałem - jednokolorowy pasek po lewej stronie jakoś mi nie pasuje, wam zapewne też... a pracowałem na photofiltre więc pewne ograniczenia mam... jeżeli możesz to zaproponuj mi jakiś program graficzny (prócz Gimpa i Photoshopa) 
Ano jeżeli chcesz to możesz sam pobawić się w grafika oczywiście, potrzebna jest ramka "plusy i minusy" - jeśli masz czas to możesz ją stworzyć, dziękuje Ci też za te rady, postaram się wykorzystać je w następnym numerze ClickZina 
qGard napisał/a:Wydaje mi się że mógłbym się do tego przyłączyć. Czytałem "Clika" od pierwszego numeru tak więc pomysł mi się nawet podoba 
Tak więc witaj w załodze qGard!
Obecny skład:
- green
- clexane
- adik
- qGard
Nasz pokład jest wielki - zapraszam do rekrutacji!
Mam plan postawienia działu ze screenami...
które coś sobą reprezentują, jakieś śmieszne akcje z gry.
Niebieska skrzynka też będzie, podobnie jak dział ze sprzętem,
nasuwajcie swoje pomysły!