Temat: Gry o dobrym klimacie...temacik!-Taki sobie oftopiczek :)))))
No więc grałem nie dawno w pierwszą część mafii.Troszkę pograłem bo nie miałem okazji jej przejść.Po pierwszej styczności z grą tak się wciągnąłem że nie mogłem się oderwać.Gra ma niesamowity klimat.Mogłem na prawdę poczuć tamte czasy i wczuć się w ten klimacik.Jestem ciekaw czy znacie jakieś ciekawe gry na prawdę grywalne i klimatyczne.Temat troszkę wprawdzie ogólny bo możecie też wymieniać gry które według was dzięki grywalności zachodzą głęboko w pamięć.No po prostu dobre gierki przy których nie sposób się nudzić.Gry,które nie nudzą a bawią.
Mogą to być zręcznościówki,wszystkie gatunki.Gry które wam się na prawdę spodobały.
Nie gardzimy też platformówkami.Ja osobiście wyznam i może troszkę się wstydzę bo to bardziej obecnie może gra dla młodszych ale przycinałem w pierwszą część rayman.A dwa lata temu grałem troszkę w tajemniczą wyspę.Wiem,wiem.Gra dla najmłodszych,ale ten słoń był taki śmieszny i te zmęczenie które się słoniowi pojawiało!Cały czas się nad nim pastwiłem,hehe!Z czasem wciągnąłem się w opowiedzianą historyjkę i zacząłem ją przechodzić z moją młodszą siostrą.
No więc nie wyśmiewamy,nie obrażamy,tylko piszemy śmiało które gry nam się spodobały.:)
(Nawet gry dla dzieci możecie wpisywać!Potraktujemy te gry jako ciekawostkę.Byliśmy ciekawi więc zagraliśmy by zobaczyć co to za gra.Tak z nutką śmiechu :->)
Ostatnio edytowany przez pingo216 (2010-10-05 01:08:54)