Odp: Płeć Przeciwna 3
Ogólnie bodypiercing (zaszalałem) jest nie fajny
Good point, but f*ck you anyway.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ogólnie bodypiercing (zaszalałem) jest nie fajny
Ogólnie body percing jest jak mixowanie muzyki. Trzeba uważać żeby nie przesadzić, a granica jest cieniutka.

Dobrze powiedziane. Zmieńmy temat.
W tej dziewczynie co o niej pisałem stronę temu to się od jakiegoś czasu bujam. Nie wiem co teraz robić skoro dała mi (kiedy indziej) ewidentnego kosza....
Zapytaj na samosii xD. Poważnie, to nie mam pojęcia jak przyjaźń przerodzić w miłość. Ryzykowne jest.

Mój kolega kiedyś stwierdził (słusznie zresztą) że Prawdziwa przyjaźń między chłopakiem a dziewczyną może być przed lub po zakochaniu.
Ja to sobie myślę że kiedyś uda nam się być razem, szczególnie że jej związek jest związkiem na odległość.
Na pewno nie możesz naciskać na nią.

Wiem. Z drugiej strony jestem w nie najlepszej sytuacji bo widzę że bardzo jej zależy na przyjaźni między nami. Mogę ją obrażać cały dzień a następnego już o tym zapomni i będzie się zachowywała jak gdyby nigdy nic ![]()
No to musi być spoko dziewczyna z niej... Znam takie co jak coś źle powiesz to pół roku się nie odezwą.
Ale nie ukrywam faktu, że jesteś w trudnej sytuacji.

Zaiste, jest spoko z niej dziewczyna.
Na dobrą sprawę mam dwa wyjścia:
1. Albo czekać cierpliwie aż coś się stanie "przełomowego"
2. Albo coś robić, z tymże nie wiem co.
EDIT: Jest właśnie na gg... Co robić?
EDIT2 : Zaggadała ![]()
EDIT3 : Zerwała z chłopakiem
Ostatnio edytowany przez Finez (2010-12-25 21:00:09)
I teraz wszyscy dostaniemy orgazmu! \o/

Ty se dostawaj. Dla mnie to nic podniecającego -.-
@Finez
Łał, uprzedziła mnie - właśnie miałem pisać, że ich "związek" jutro się rozwali.
Ja też nie wróżyłem mu zbyt długiej przyszłości
To teraz masz większe pole do popisu ![]()

1. Rok młodszy od Ciebie
2. "Ona" jest w tej klasie co ja ;]
Ty se dostawaj. Dla mnie to nic podniecającego -.-
Ta... właśnie widać...

Maćko. Nie patrz na mnie. Z pewnych powodów nie możesz po prostu brać mnie za przykład, że nie warto. Patrz na Patrysia
Patryś jest świetnym przykładem, że czasem warto ![]()
Finez. Nie rozdrabniaj się w tym temacie w stylu "co robić?!" bo nikt jednoznacznej odpowiedzi Tobie nie udzieli i wszystko zależy od Ciebie. To Ty musisz się przekonać na własnych błędach, dopiero wtedy się czegoś nauczysz, a nie jak ktoś Ci powie co i jak masz robić z tą dziewczyną... To jest kompletnie bez sensu. Pomyślisz sobie "aa, co mi szkodzi podpytać się na forum". No i właśnie to Ci zaszkodzi. Bez urazy do wszystkich pomagaczy, nie żebym miał Wam coś przeciwko, ale on sam najlepiej wie jaka jest jego sytuacja i powinien kierować się swoimi odczuciami i postępować w zgodzie ze sobą. Nie mówię, że Finez będzie robił identycznie tak samo jak Wy mu podpowiecie, ma własną wolną wolę, ale jednak te sugestie na niego w mniejszym czy większym stopniu wpłyną. A to nie będzie dobre. Niech się chłopok uczy na własnych błędach, tylko tak to ma sens... Taki wywód strzeliłem, bo zauważyłem jak Finez zaczął pisać w tym temacie... Możliwe, że się myliłem, jeśli jednak nie. Proszę Cię Finez, nie rozdrabniaj się ![]()
Ostatnio edytowany przez Grzesiek_Maj1 (2010-12-27 12:16:49)
Bóg się rodzi, Grześ mądrzeje [bez urazy]. Dobrze waćpan prawisz. BTW jak tam Evelynka?

Opowiedz coś więcej. Dawno mnie nie było a to ciekawa historia ![]()
1. W ciągu 3 dni 2 powroty- nieźle ![]()
2. Niestety trochu muszę poczekać ![]()
Witaj z powrotem, Grzesiek!
Co do mojej sprawy, przez gg na pewno nie zamierzam zaczynać. Mam już plan, ale więcej zdradzać nie będę.

Posty [ 51 do 75 z 559 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB