Temat: Click
jest do kupienia to czasopismo w kioskach?? bo nie moge dostac
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Click! » Gry » Click
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jest do kupienia to czasopismo w kioskach?? bo nie moge dostac
Nie. Już dawno magazyn został wycofany ze sprzedaży.

A tak się spytam. Kupowałeś go wcześniej?

O Clicku
W tym temacie możecie dzielić się uwagami na temat naszej strony oraz wydawanego do kwietnia 2009 roku magazynu.
(Moderowane przez Hilary, protagonista, szakuś)
To wyciąg ze strony głównej forum.
no nigdy nie kupowalem ale zobaczylem na necie nowe i sie spodobalo a tak ogolnie to fajna ta gazeta
Uwaga, tu następuje sprostowanie!!! Te czasopismo BYŁO fajne dopóty go nie wycofali!
Ostatnio edytowany przez arkado123 (2011-04-20 20:33:56)

I nie gazeta tylko czasopismo ![]()

a przywrócą ja kiedys
Co to jest!? Aaaa! Moje oczy!
Gościu, ogarnij się, a dopiero później pisz na forum! Zdanie zaczynamy z dużej litery, a kończymy kropką, ew. wykrzyknikiem lub jeżeli to pytanie- znakiem zapytania(takie coś jeżeli nie wiesz "?"). O braku przecinków już nie wspomnę. Tak samo jak o zakładaniu istniejących tematów i pisaniu nie na temat w innych.
@topic
Czasopismo zostało zawieszone na nieokreślony termin(w założeniach do końca 2010 roku, a mamy już 2011). Bardzo prawdopodobne, że na trwałe.
Ostatnio edytowany przez Maciek21c (2011-04-20 16:20:09)

@ up
Nie, chyba że Bóg ukarze pewnej firmy i nakaże im nawrócenie to może wtedy ujrzysz Clicka.

no nigdy nie kupowalem ale zobaczylem na necie nowe i sie spodobalo a tak ogolnie to fajna ta gazeta
Warto też by było zainteresować zasadami fleksji.
Warto byłoby go poinformować także o istnieniu takiego klawisza jak "lewy ALT" (chyba że pisze z komórki).

Ale na komórce również można pisać polskimi znakami. Ale raczej nie pisze z komórki bo komórka nie pozwoliła by na pisanie z małej litery.
Wiesz, ja dzięki takim atakom ze wszystkich stron wyszedłem na prostą. Cóż, jeśli gość zamiast się poprawić, ucieka z forum- trudno.

Nie widzę powodów do obrażania się. Skoro Kuba miast wziąć się za siebie zwyczajnie sobie poszedł to może nawet IMO lepiej, niżbyśmy mieli codziennie czytać kilka tych samych tematów i postów typu "gta wyszła w 2004" w topicu o Call of Duty. Nie jest to raczej typ forumowicza, który czytał by dłuższe newsy, czy choćby taką recenzję Mass Effect 2, której autor ciągle ma nadzieję, że zobaczy ją na "głównej".

Czy ja wiem, niektórzy na informatyce w gimnazjum spotkali się z hasłem netykieta ![]()
Chłopaki nie kłóćcie się bo niedługo wszyscy powyganiamy się z forum ![]()

A ja podzielam zdanie Kleksa. Jak ja zaczynałem tu swoją robotę to też nie pisałem najpiękniej (pamiętam że wtedy miałem avatar z Altairem z AC... To były czasy... Mój pierwszy avatar na tym forum...). Głównie to udzielałem się w już wyblakłych "zabawach". Starałem się raczej ładnie pisać. Mi w sumie nie przeszkadza to że ziomson zaczyna zdanie z małej litery i nie pisze znaków interpunkcyjnych. Po jakimś czasie (o ile by został, ale raczej nie zostanie bo Maćko już go praktycznie wygonił
) by zauważył 'nasz' charakter pisma i próbowałby się do nas dostosować.
Hej, przecież Kuba zna zasady ortografii!
Na początek mi to wystarcza. Zresztą to... nie no, jest to kulturalne forum, ale to nie jest forum, którego tematem przewodnim jest "Język Polski". No lol.
A ja mam nadzieję, że w końcu ją na maila dostanę....
Wysłałem przed chwilą trzeci raz.
@topic
Dobrze, zgadzam się, że zareagowałem za ostro, bardzo niekulturalnie i niekoleżeńsko. Wszystkich poszkodowanych i zniesmaczonych bardzo przepraszam. Głupio wyszło.

Miło, tylko powiedz czy w ogóle doszła, bo mój e-mail ma problem z wysyłaniem wiadomości.
Ostatnio edytowany przez Maciek21c (2011-04-24 19:20:27)

Posty [ 1 do 25 z 31 ]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Click! » Gry » Click
Forum oparte o: PunBB