Temat: Co najbardziej lubiliście w Clicku?
Tak jak w temacie.Ja najbardziej lubiłem humor.Teraz jak se popatrze na Playa to troche sztywny jest ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w temacie.Ja najbardziej lubiłem humor.Teraz jak se popatrze na Playa to troche sztywny jest ![]()
Play to wogóle już niedługo K.O. Kosztuje 15 zł bez grosika i zamienia się w dwumiesięcznik.
Ale jak widać ostatecznie to nic nie dało. Poza tym nie myślmy jednotorowo. Możliwym jest, iż decyzja o zmianie stylu "Clicka!" przyszła z samej góry (czytaj Wydawnictwo "Ba*uer")?
@Edit: Dlaczego ocenzurowano "Bau@er" na "pewną firmę"? Może w naszych ustach to dość kategoryczne przekleństwo, ale myślę że to jest nie potrzebne.
Ostatnio edytowany przez arkado123 (2011-08-10 18:43:29)

W moim przypadku, jeżeli kogoś to interesuje, wolałem o wiele bardziej stary styl, niźli ten nowy. Mimo wszystko nie znaczy to, że aż tak nie lubiłem nowego designu. Choć brakowało mi tej klarowności i lekkiej ręki w recenzjach.

Tak trzymać.

Ja lubiłem zapach foli po otwarciu tak pachniało nowością ale to w starszych numerach bo w nowych już było bez
A w pisemku to że było wszystko na swoich miejscu na początku wstęp potem zapowiedzi na środku jakieś konkursy itp potem recenzję i fajna końcówka z tekstami poradami jakieś testy sprzętu itp .

Wszystko jak jest na papierze ma swój klimat ( tak samo gry w pudełkach, nie toleruję kupowania kluczy do gier i ściągania ich ), więc dla mnie każde czasopismo które kupowałem miało ten klimat, jednak Click najbardziej. Nie wiem dlaczego, ale jak otwieram nowe CDA nie mam takiej ekscytacji, jak to było z Clickiem, to czasopismo było szczególne i mimo, że w CDA jest wielu redaktorów Clicka, to i tak nie jest to to samo.
Posty [ 10 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB