Temat: Wymieniamy najlepsze gry pc na pada :)
Jakie są według was najlepsze gry na pada?
Konkretne tytuły.Mile widziane gry FPS.;)
Ostatnio edytowany przez pingo216 (2011-07-26 10:18:51)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie są według was najlepsze gry na pada?
Konkretne tytuły.Mile widziane gry FPS.;)
Ostatnio edytowany przez pingo216 (2011-07-26 10:18:51)
yyy... znaczna większość, głupi temat.
A pod Win 7 jak podłączysz xboxowego pada to nawet saper obsługuje.
Fifa, PES, Wiedźmin 2(nie wiem czy 1 też), Dirt1/2/3,
Każda współczesna gra (nawet niektóre strategie)
No temat troszkę wyszedł zbyt ogólnikowo.Może jakbym dał temat: najlepsze gry pod pada na pc to wtedy jakoś by wyglądało.
A poza tym skoro mowa o tym że kazda praktycznie współczesna ghra działa pod pada,to czy działa na padzie np.zeno clash? Albo,terrorist takedown,albo resident evil 3-4,albo silent hill 3 lub 4.
Residenty prawie na pewno tak, Terrorist Takedown pewnie nie ( shit od CI ). Silent Hille możliwe że tak, Zeno Clash jest idealny pod pada więc pewnie tak. Zresztą, można zassać demo zawsze dla testów, albo pójść z padem do kumpla który ma. A i tak najlepiej popykać na konsoli. Dla mnie Mysz i Klawiatura-PC, Pad-Konsola i nie ma co gmerać
Wprawdzie tak.W pełni się z wami zgadzam.Ale myślę że to całkiem dobre połączenie.Pc +klawiatura z mychą+ gamepad+emulatorki konsol (oczywiście o emu ps3 można zapomnieć xD) i mamy prawdziwe domowe centrum rozrywki.Jak kogoś stać to do tego jeszcze kierownica g27 i komplet sterów z pedałami i (dźwignią chyba) Saitek'a.W połączeniu z padem x360 for windows nie muszę się martwić o żadne konfiguracje.Gry pecetowe pecetowymi pozostaną i faktycznie lepiej grać mychą i klawiaturką,ale porty gier z konsol świetnie nadają się do grania na padzie.W sumie praktycznie to samo co na konsoli.Prawie ta sama gra prawie tak samo działająca na tym samym padzie z tą różnicą że inna platforma jest wykorzystana w danym momencie do grania w zależności od wydajności posiadanego komputera.
A tak w ogóle to czemu jak podłączę tego pada to internet mi nie działa? Chciałem sprawdzić co się dzieje i zacząłem pobierać muzykę z netu.I podczas pobierania jak podłączyłem tego pada to internet zaczął zwalniać aż spadło do zera.
Ostatnio edytowany przez pingo216 (2011-07-26 10:02:58)
Haha! widzę że chyba posiadasz konsolę.Oczywiście że żaden emulator nie zastąpi konsoli.Konsola to konsola i ja nawet ostatnio byłem skłonny ją kupić.
Ale myślę że tam do starszych produkcji taki emulatorek wystarczy.
Wprawdzie niby jest emu ps2 ale to bardziej chyba jako ciekawostka.Najlepszy jest epsxe 1.7 (emulatorek psx ).
Ostatnio edytowany przez pingo216 (2011-07-26 10:17:46)
Bawiłem się emulatorem i naprawdę nie warto
Eksa
To nie takie drogie: http://muve.pl/xbox-360/konsole/konsola ow-kg/2449
Ja mam PSP i jestem z tego kurka dumny!
Ostatnio edytowany przez Finez (2011-07-26 11:48:06)
vita całkiem fajna.Ja nie mam psp ale myśle sobie odłożyć pieniędzy na nią a do tego czasu zanim ją kupię to i ceny nieco spadną.
Tylko taki xbox czy ps3 to ich żywot powoli się kończy.Nie mówię tu o tym że za niedługo już nie bedzie ich na rynku czy coś w tym stylu.Jak wiadomo coraz głośniej mówi się o konsolach nowej generacji.Na vita myślę że wyjdzie sporo gier tym bardziej że posiada dwa analogi i w ogóle jest lepsza do grania.Fakt faktem że jest droga ale jak już mówiłem do czasu jak odłożę pieniądze jej cena nieco spadnie.Vita jeśli chodzi o gry graficznie ma dorównywać ps3.Ja wolę vite chociażby i dlatego że jest przenośna i nie wymaga żadnego monitora.No chyba że poczekam jeszcze trochę aż wyjdzie kolejne psp.Ciekawe tylko kiedy to będzie? Za 2-3 lata?
Przepraszam:poprawka-do grania vita nie jest lepsza.Konsole stacjonarne są lepsze a vita z tym jest lepsza że przenośna(to takie ps3 w kieszeni).
Aha. I czemu jak podłącze gamepada xbox 360 do pc(pad jest przewodowy usb)do po podłączeniu internet mi nie działa.Niby wszystko jest podłaczone i jest ok ale nie mogę nigdzie wejśc na stronę.
Ostatnio edytowany przez pingo216 (2011-07-27 18:37:58)
Czy aby przypadkiem Vita nie jest takim "drugim pokoleniem" psp?
Z pewnością.Ale ja mówię o następcy vity.Na pewno powstanie następna konsolka.
Pomożecie mi z tym padem? No jak podłaczam to nie ma internetu i muszę komputer uruchamiać ponownie.
No dobra.Ale wie ktoś coś o tym xboxowym padzie? Podłączam go do pc i jak jest podłączony to net mi nie działa.
Kurcze.Ten pad to jakiś dziwny czy co? Tak wychwalany no faktycznie,bardzo dobry do gier ale on po podłączeniu blokuje mi neta!
Posty [ 23 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB