Sorry, ale za pierwszym, drugim razem to mogło być zabawne, ale nie za dziesiątym. Co to by był za problem, żeby wszedł normalnie jako staszewski i pisał na forun, a nie wymyślał kolejne konta, w których tak samo "miło" odpowiadał na moje posty, które pokazywały inne zdanie od niego? Mógłby stać się normalnym forumowiczem, ale jego charakter na to nie pozwolił, a gościowi, który nie raz mnie obrażał, nie pozwolę na to więcej. Różnica między konstruktywną krytyką i dialogiem, a pseudo inteligentnej rozmowie, jest ogromna. Założę się, że nie ostatni raz się z nim spotykamy. W jednym jest przewidywalny i pewnie już to zmieni. Robiąc konto, avatar, sygnaturkę i opis na "nowym" gg o tym samym... Mi się wydaje, że gość chce do nas dołączyć ( do starej gwardii ), ale w sposób "zjedźmy jednego ynteligentą gadką, to będę fajny i mnie polubią... )
Oficjalnie mógłbym go banować równo na każdym koncie, za multikonta, ale nie robię tego. Gorn, nie możesz mieć pewności czy szczerze z nim rozmawiałeś, bo co chwila gość próbuje nas oszukać, z miernym skutkiem. Z chęcią z nim na gg pogadam, powiedz mu to gorn ( jak mnie odblokuje na gg )