Temat: Guild Wars
W tym temacie piszcie co sądzicie o owej grze i 3 częściach: Prophecies, Factions i Nightfall. Możecie mówić też jakie macie części ( w tym Eye Of The North )
Ja osobiście mam Factions i Nightfall i sądzę, że to zarąbista gra!!

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W tym temacie piszcie co sądzicie o owej grze i 3 częściach: Prophecies, Factions i Nightfall. Możecie mówić też jakie macie części ( w tym Eye Of The North )
Ja osobiście mam Factions i Nightfall i sądzę, że to zarąbista gra!!

Nom podzielam twoje zdanie chociaż mam tylko Properthies ( czy jak sie to tam pisze ) dla mnie to druga z najlepszych gier MMORPG , pierwszy oczywiście WoW , wie ktoś kiedy wyjdzie Guild Wars 2?
Ostatnio edytowany przez Bercik899 (2008-11-22 17:18:42)
Grałem u kolegi- gra godna polecenia.
Ja posiadam faction i Nigthfall. Uważam że są fajne tylko po jakimś czasie się nudzą ![]()

Grałem 10 godzin w triala i planuje kupno factions, uważam że to świetna gra mmorpg.
ja zamówiłem..no nic trzeba czekać

moja postać:

Hehe... Ta twoja postać ma 9 lvl
Ja mam postać z 20 lvlem i 13 lvlem...

lol ja niedawno kupiłem GW
więc nie masz się co czepiać

Ja dostałem podstawkę,factions,nightfall.
Mam dopiero 5 lvl, ale to dlatego, że póki co Medieval mnie wciągną ^^
Ja mam 2 postacie na 20 lv. i jedną na 7 ![]()
Grałem we wszystkie i śmiało mogę powiedzieć, że Nightfall to najlepszy ze wszystkich Gw.
Polecam go wszystkim.
Nom Nightfall Rulez!!! A zwłaszcza gdy się przejdzie misję Bramy Pustkowi, to można się zamieniać w Jununndu i można sobie "dryfować" pośród Siarczanego Pustkowia...

ostatnio spotkałem niezłą imprezkę w GW. oczywiście nie obeszło się bez tego by mój łowca nie zatańczył. trzeba uważać na panie bo nie chcą mi dać spokoju ![]()
EDIT:potrzebuje pomocy w pewnym queście. jeśli ktoś chce mi pomóc niech piszę tutaj.
Ostatnio edytowany przez Ashigaru (2009-01-26 12:42:05)

Ashigaru, jaki to quest?? Jeśli z Prophecies lub GWEN to nie dam rady, ale z pozostałych tak...
PS. Mój nick w GW to Ninja Sharingan Pl lub Flame Of Hunters

Na urodziny od kolegów dostałem Nightfall, lecz po jakiś 29 godzinach grania gra obrzydliwie znudziła, pomimo tego że przechodziłem kolejne questy itd....
Dla mnie najlepsza czescia jest Prop ;p Malo osob podziela moje zdanie ale to juz taki sentyment mam do tej czesci
( bo moja pierwsza ). Jak wam zalezy na jak najszybszym wbiciu 20poziomu to polecam Factions. Tam to najszybciej idzie chociaz w propie mozna wbic 20 poziom w 2 dni jak sie dobrze postarac ( w propie leci najwolniej ). I w sumie to jest fajne. Bo kazdy moze wbic max lvl a potem juz zalezy od skilla danej osoby
ja gram na razie tylko w Prophecies
ale mój wojownik/elementalista to najlepsze połaczenie
potem wkleje zdjęcie
ja gram na razie tylko w Prophecies
ale mój wojownik/elementalista to najlepsze połaczenie
potem wkleje zdjęcie
Rozbawiłeś mnie. Warek i Ele to chyba jedno z najgorszych połączeń w grze ![]()

Ja chyba niedługo kupię którąś część, głównie dlatego, że nie ma abonamentu
W innych grach bym musiał co miesiąc płacić.
według mnie najlepsze bo jak się w walce deszcz ognia a potem sygnet uzdrowienia to bossa można tak szybko rozwalić
według mnie najlepsze bo jak się w walce deszcz ognia a potem sygnet uzdrowienia to bossa można tak szybko rozwalić
Teraz to naprawdę mnie rozwaliłeś xD. Dobra rada, jeśli chcesz sobie rzucać kulami ognia itp. to zrób sobie ele. Warek ma bardzo mało energii (bez bonusów to tylko 20) a prędkość jego regeneracji energii jest bardzo mała.
Dla mnie proph jest najgorszą kampanią, jedyną, której nie ukończyłem. Najlepszą moim zdaniem jest Nightfall. A moją postacią jest Dervish
Niestety tego żałuje, bo niestety teraz derv się do niczego nie przydaje, a jak próbowałem grać np: Monkiem albo Warkiem, to raczej mi kiepsko szło ![]()

Posty [ 1 do 25 z 86 ]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB