Temat: Red Orchestra 2: Bohaterowie Stalingradu
Powietrze wypełniają piekielne wycia nurkujących Sztukasów, grzmoty artylerii przeciwlotniczej i ognia artyleryjskiego, ryk silników i chrzęst gąsienic czołgów, jazgot wyrzutni organów Stalina, terkot kaemów wzdłuz całej linii frontu. Przez cały ten czas czuje się żar płonącego miasta. Krzyki rannych poruszają ludzi najbardziej. Jest to nieludzki odgłos, jak monotonne wycia cierpiącego męki dzikiego zwierzęcia
Antony Beevor Stalingrad
Jako, ze premiera za tydzień a ja złożyłem już preorder, zakładam ten temat. Czego panowie oczekujecie po tej grze?
Ja wciągającego, złożonego multiplayera kładącego nacisk na myślenie i współpracę. Oczywiście niedługo będziemy mogli umówić się na mecz w ustawkach ![]()
Jako bonus macie mapę niemieckiego natarcia na Stalingrad - mapy w grze są inspirowane realnymi lokacjami, a po przeczytaniu opisów walk o fabrykę Czerwony Październik czy elewator zbozowy już ostrzę sobie zęby na multi.
Ostatnio edytowany przez morticore (2011-09-09 22:08:46)
Jeśli uważasz inaczej, patrz wyżej. Mam większe doświadczenie w kontaktach z naszym ukochanym trollem niż ty...