Odp: CLICK! Fantasy
Nie ma za co.
Ej widziałem w internecie reklame siudmego sezonu Zagubionych. ... No o kurka ... Czy to możliwe?
Napiszę tyle: ten sam co wcześniej.

XGB GB EBMFMLSEBJNY?
Wpis ten, po konsultacji merytoryczno-kulturalnej, został niedopuszczony do opinii publicznej.
Za utrudnienia przepraszamy.
Bez poważania.
TowKam & spółka.

Kurcze ale na serio! To nie so żarty.
Wszystkie tytuły wydawane obecnie przez Bau.era.: http://www.wydawnictwo.pewna firma.pl/tytuly.html
(na forum mamy cenzora zamieniającego nazwę wydawnictwa w "pewna firma", więc trzeba skopiować link i ręcznie poprawić...)
No popatrz ziutek, Clicka kuźwa nie napisali, chamy jedne...
Ostatnio edytowany przez morticore (2012-02-05 13:55:18)
Jeśli uważasz inaczej, patrz wyżej. Mam większe doświadczenie w kontaktach z naszym ukochanym trollem niż ty...
O kurka, faktycznie! Pewno jakaś pomyłka.
Ale tam na obrazku po lewej jest CLICK!, co znaczy że w przyszłym miesiącu będzie nowy numer w kiosku. A w kwietniu wznowio wydawanie CLICK! Fantasy. Juuuuuupiiiiii!!!
Nareszcie sie doczekałem.
P.S. A dlaczego cenzurujo pewna firma?
Ale tam na obrazku po lewej jest CLICK!, co znaczy że w przyszłym miesiącu będzie nowy numer
Sure.
Inteligentny dowódca sprawdza najsilniejsze strony przeciwnika i tam uderza.

Już sie nie moge doczekać.
Ciekawe jaką gre dołączą?
Podobno Diablo III, albo Skyrima. Gdzieś też czytałem, że ma być Battlefield: Modern Heroes. Same słabiaki.
Inteligentny dowódca sprawdza najsilniejsze strony przeciwnika i tam uderza.

No to i Click! będzie. Tak jak mówiłem.
Moge sie założyć że dadzo Wiedźmina.
tyhuyu7trfuyhvyuggbdfshbfr
Wybaczcie, próbowałem się zabić o klawiaturę, ale mi nie wyszło niestety.

XGB GB EBMFMLSEBJNY?
Nie jestem trollem!!!
Chciałem sie, o kurka, tylko o coś spytać.
@fiszer123 - To nic by nie dało, bo GDYBYM BYŁ (ale nie jestem) trollem to bym założył nowy, a jak by mnie zablokowali czy coś to bym założył nowe konto. No ale na szczęście nie jestem trollem. Jasne?
Ostatnio edytowany przez StasioS (2012-02-08 19:21:29)
Tak jak mówi Larkson, olewajcie gościa i jego następne konta. Jak przestanie się go karmić, to albo poszuka sobie innego miejsca gdzie jedzenia będzie więcej, albo zdechnie. Nie szybko, ale jednak.

"Przez 8 lat ta sama gra kurw@ tylko o innym tytule[...]Bobby Kotick, proszę Cię, wprowadź abonament do tej gry. Żeby nikt w nią nie grał" - Rojo o serii Call of Duty
Tak by było, gdybym był trollem, ale ja nim nie jestem!!! O kurka.
I nigdzie sie nie przeniose.
Nosz do pana wacława k. boom-ana mać! Gdzie jest moderator do jasnej ciasnej? Jaśnie wielmozny pan wewalił durna cenzurę i olał nas ciepłym moczem! Zamiast zbanować tydzień temu tego syfa, która tu trolluje, to on leci z nami w pana wacława! To juz jest, kurczę(*) Szczyt chamstwa i bezczelności! Nic tu nie robi i dziwic sie, ze mamy w tej oborze taki chlew! Gdybym ja był moderatorem, albo clexy czy ktos inny, to byłby tu kurczę(*) porządek! Bo ten niby-moderator leci z nami w człona i ma nas tam, gdzie słońce nie dochodzi!
Nosz kurczę(*)!!!!

Ej był tu kiedyś taki Nero, co sie z nim stało? Przecież on chyba kiedyś coś pisał w tym temacie a go znależć nie moge. Weszedłem na jego profil a tam pisze, że został zbanowany. Co to w ogule znaczy?
Dobra teraz czas na trochę refleksji na temat życia. Ludzie różnie żyją. Jedni chodzą do szkoły, spotykają się z przyjaciółmi, mają różne hobby, a wieczorami włączają komputer. Inni, wracając z pracy, chcą chwilki relaksu, starają się odprężyć po zabieganym dniu właśnie przed pc-tem, gdzie mogą odpłynąć w inny świat, gdzie nie trzeba mieć tych problemów co w życiu realnym.
Natomiast jest jeszcze inna grupa ludzi. Powszechnie nazywa się ich trollami, jednak dla mnie, to osoby, które powinny trafić na terapię do psychologa. Niekoniecznie ze względu na to, że są nienormalni, zwyczajnie brak im kontaktu z ludźmi. Są wyalienowani, może ze względu na wygląd, może ze względu na charakter, albo pochodzenie. Różni ludzie, różnie mają. Idą oni zazwyczaj do szkoły, są w niej wyśmiewani, szykanowani, a potem wracają do domu i w sieci próbują odkuć się za to co ich spotkało wcześniej. Jedni starają się znaleźć normalny kontakt z ludźmi, zamieniając społeczność realną na wirtualną, inni natomiast "trollują" chcąc na siebie zwrócić uwagę, wkurzać ludzi, czy powodować kłótnie.
Taką osobą jest znany pod fałszywym nazwiskiem Staszewski aka Danielos/Prot/Nero/StasioS czy jedno z innych kont. Tworzy on wiele kont, numerów gg czy maili w celu znalezienia w sposób patologiczny kontaktu z ludźmi. W tym momencie chciałbym powiedzieć, iż szczerze jemu współczuje, bo ja sam osobiście nie mógłbym żyć w świecie bez przyjaciół, rozrywki, miłości czy nawet szkoły, bo to dla mnie naturalne środowisko, w którym czuje się dobrze. Czuję się dobrze z ludźmi, lubię między nimi przebywać i chcę się z nimi komunikować. Natomiast Ty tego nie możesz odczuć, albo odczuwasz w zły sposób.
Jedyną osobą która Ci może pomóc jest psycholog i nie bierz tego do siebie, jesteś normalny, tylko musi ktoś Ci pomóc odnaleźć drogę, z które już jakiś czas zszedłeś.
Przede wszystkim miło mi że zechciałeś poświęcić chwile swojego cennego czasu na refleksje nad moją skromną osobą. W zasadzie zgadzam sie z twoimi przemyśleniami, chociaż mam pare drobnych zastrzeżeń. Po pierwsze nie jestem trollem. Po drugie, nie mam wielu kont, te jest moim pierwszym i jedynym, nie mam tesz wielu numerów gg, a w zasadzie to nie mam żadnego. A jeżeli chodzi o adresy e-mail to tak, mam dwa, ale ty przecież tesz masz dwa lub więcej, to jeszcze nie jest patologia. Nie miałem innego konta na tym forum, o Nero spytałem dlatego że przysłał mi maila o ile dobrze pamiętam to 11 stycznia w kturym napisał żebym usunął ten temat ponieważ powoduje on niepotrzebne kłutnie na forum, sęk w tym że odczytałem tego maila dopiero dzisiaj (przy rejestracji podałem drugi e-mail ktury sprawdzam bardzo żadko, albo wcale), chciałem mu odpisać więc weszedłem na jego profil a tam pisze że został zbanowany. Zastanawiające, że martwił sie o kłutnie skoro sam pewno spamował skoro go zbanowali, nieprawdaż? Dlatego o niego spytałem. Po trzecie nie wezme tego do siebie nie jestem normalny, nigdy nie byłem, i nigdy nie będe. I po ostatnie nie wiem czy zszedłem ze swojej drogi czy nie, wiem że teraz jestem na właściwej, prosto do nieśmiertelności.
Ostatnio edytowany przez StasioS (2012-02-09 00:02:05)
Dobra, banik już jest, jak coś to każdy wie za co + za błędy karygodne ortograficzne...
Wcześniej banu nie dawałem, bo chciałem zobaczyć jak się rozmowa potoczy, ale wczorajszy efekt każdy widzi, więc i ban jest.
Temat zamykam ![]()