Temat: CLICK! Fantasy
A kiedy będzie nowy numer CLICK! Fantasy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A kiedy będzie nowy numer CLICK! Fantasy?
Dzień dobry StasioS, niestety kolejny numer Click! Fantasy się NIE ukaże- z poważaniem Herr Odyniec.

Clex , jesteś przewrażliwiony ![]()

nie!!!!!!!! nie!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko nie staszewski!!!!!!!!!!!!! nie!!!!!!!!!!!!!!

Aha rozumiem.
W takim razie, kiedy sie ukaże kolejny numer CD-ACTION Fantasy?
Znajdę coś, i ci przyklepe zaraz. Krew mnie zalewa.
Zdenerwował mnie ktoś z poza forum, a on mnie jeszcze dobił.Ech... co robić.

Widzę, że King is back...
Ale kto jest King?
Wytrzymały, nie ma co.

I am King!!!?
King of idiots...
King of kings... MEGA KING.
@Nero: Jeśli tym już przegiął, to ty chyba za niedługo wywalisz komputer przez okno, bo zobaczysz na co jest zdolny.

Szczerze? Może mam paranoję, ale jakoś mnie o kurka nie dziwi, że pewien użytkownik forum ma taki sam avatar jak nick, potem robi fake konta które mogłyby się kojarzyć z panem S. Nowe konto gadu gadu, na którym ma dodanego tylko Protagoniste, wypytuje o numery gg do innych ( oczywiście nie podałem ).
Nawet jeśli to ten aktualny użytkownik z nickiem i zdjęciem takim samym jest Panem Tępota to aktualny użytkownik nie jest tak do końca zły. Póki co nie trolluje jak idiota.

StasioS napisał/a:Aha rozumiem.
W takim razie, kiedy sie ukaże kolejny numer CD-ACTION Fantasy?Z natury jestem cierpliwy, ale zaczynasz przeginać. Jak widzisz to jest strona "zawieszonego" czasopisma Click!. Czasopismo CD-Action ma własną stronę oraz forum. Na twoim miejscu tam bym się udał z tym zapytaniem.
P. S. Nie stresujcie nowego (lub nie) kolegi. Może to być zupełnie inna osoba.
Skąd Ty wiesz o Danielosie? Przecież jesteś nowy na forum.

@Nero - Ja też bym tak zrobił, tylko że CLICK! Fantasy i CD-ACTION Fantasy to so te same gazety, tylko że zmienili troche nazwe.
P. S. Jestem zupełnie inną osobą, tylko chyba nie tą o kturej myślisz, chociąż nie wiem o kim myślisz.
A w ogule to o kim wy mówicie? I przede wszystkim, może mi ktoś wreszcie powiedzieć kiedy wyjdzie nowy numer FANTASMY?
Ostatnio edytowany przez StasioS (2012-01-09 18:31:13)
StasioS napisał/a:A kiedy będzie nowy numer CLICK! Fantasy?
Uwaga! Przekazuję Ci teraz bardzo tajną informację. Od kwietnia 2009 roku nie ukazał się żaden nowy numer czasopisma Click! (Click! Fantasy jeszcze wcześniej), więc na zasadzie dedukcji, nie ma co liczyć na to, że jakikolwiek nowy numer Click!-a ujrzy światło dzienne ?
Ślepy czy tępy?
Albo jedno i drugie

Wiecie co? Ja wiem że CLICKA Fantasy już nie ma. A wiem nawet więcej, wszystkich numerów było tylko 15. I jeszcze wiem że Pierwszy numer nazywał się CLICK! Fantazja, potem zmienił nazwe na CLICK Fantasy a jeszcze potem na CD-ACTION Fantasy. Dlaczego zmienili na CD-ACTION? Tesz to wiem (a przynajmiej z grubsza), ponieważ wykorzystali maksymalną liczbe wydań specjalnych (bo CLICK! Fantasy był tylko wydaniem specjalnym CLICKA!, a nie odzielną gazetą). A wiem nawet coś jeszcze, ostatni numer nazywał sie Fantasma. A wy wiedzieliście o tym? Więc nie sugerujcie że jestem tępy.
Ostatnio edytowany przez StasioS (2012-01-09 18:53:56)
To przy pomocy swojej inteligencji użyj google. Przecież tępy nie jesteś, powinieneś już zorientować się, że nikt nie potrafi odpowiedzieć na twoje pytanie.
Skąd Ty wiesz o Danielosie? Przecież jesteś nowy na forum.
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Jestem Nero i znalazłem się tutaj za pośrednictwem clexane2 .
Interesuję się: grami na PC, komputerami, a także filmami i książkami (oczywiście tylko najwyższej jakości).
@Stk
No i?
To nie znaczy, że Clexi mu powiedział.

http://forum.cdaction.pl/index.php?show
;start=280
Dziwne, tam też to samo napisał...
Posty [ 1 do 25 z 75 ]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB