Odp: Painkiller-Czarna Edycja
ja tez w to gram ale w single, w necie gram narazie w Rappelz ; ale moze kiedys...

Fc Barcelona - solamente vos pis calcular... ^^
Ja przeszedłem kiedyś na bezsenności a teraz gram na Traumie. Narazie jestem na ośnieżonym moście ;/
Dodatek też cały przeszłem

Ja mam Painkillera Czarna Edycję.Powiem tak kiedy gralem na najlatwiejszym poziomie trudnosci gra byla żałośnie prosta.Gralem troche na Traumie ale mnie Pain tak nie wciagnal
jak Cod 4 ![]()
Ja ją mam ale nie gram. Nie wiem dlaczego... Mój brat ją chyba już 5 raz przechodzi a ja nawet w nią nie grałem...
Ja mam wszystkie czeńści sa zaje fajne
Zajefajne są postawka i dodatek od People Can Fly. Później to już w dół po równi pochyłej
Ta gra ma najszybszy multi na świecie, newbie zawsze musi sobie kołki z tyłka wyciągać.
Jeśli uważasz inaczej, patrz wyżej. Mam większe doświadczenie w kontaktach z naszym ukochanym trollem niż ty...
Czasem pogram po necie, ale strasznie mnie wkurzają
Króliczki Playboya
, goście kicają przez całą mapę i trudno ich trafić
Kolesie z Rakietnicami i Kołkownicami, nie wiem jak to robią, ale jeden strzał mnie zabija, a ja tylko takiego poważnie zranię, jednie spostrzegłem że pod nogi strzelają.
Bo na tym polega ta gra. Jeśli graliście z gośćmi, którzy znają tę grę od podszewki (czytaj premiery) - np Boorackiem, Paindemonium, Łobuzem, Baletem czy klanem MPK, to nie dziwcie się, że szans nie mieliście. Skilla (wyczucie broni, uniki, przewidywanie przeciwnika) wyrabia się długimi godzinami. Sam wiem,bo meczyk z wyżej wymienionymi przegrywałem zwykle 20:1-2. Zapraszam jeszcze do tego tematu: http://click.pl/forum/topic2842-pc-pain dycja.html
Jeśli uważasz inaczej, patrz wyżej. Mam większe doświadczenie w kontaktach z naszym ukochanym trollem niż ty...