Temat: Metin2
Gra ktoś z was w Metina2??? Jak tak to jaki serwer, postać i jaki lvl.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gra ktoś z was w Metina2??? Jak tak to jaki serwer, postać i jaki lvl.
Ja miałem Surą 18 na Feniksie i 16 Wój na tym najnowszym (Almarach czy jakoś tak)
http://s4.footballteam.pl/index.php?v=n
il=13108#vja gram na Twierdzy i mam wojownika 17 lvl ![]()
ja dociagnalem moim wojem do 25 lvl a nie wiem jak ludzie moga w to grac latami - strasznie to nudzi jest wiele o niebo lepszych gier ftp

Ja mam Wojownika na 30lvl i ninje na 28 chyba, na twierdzy, już przetałem grać, za wolno expie i do tego bycie w party jak lekartwo
.
Blazer, ja też tego nie rozumiem, tak samo jak uzależnień od tej gry i wydawania masy pieniędzy na to. Owszem, nieraz lubię pograć w gry MMO, ale nigdy nie uzależniłem się, dlatego też trudno mi pojąć ten "nałóg". Twórcy grają na głupocie młodych, reklamy tej głupiej gry są wszędzie, nawet dorosłym zdarza się uzależnić.
Metin2? Wersja polska to jakaś porażka. Masa kłócących się dzieci, jakieś bajery za prawdziwą kasę. Wersje zagraniczne nie lepsze. To taka Tibia wśród MMO 3D, choć chyba obrażam Tibię.

Lepiej zapłacić już ten abonament i grać w świetnego WoW-a, lub inne MMO. A co do Metina to grałem kiedyś miałem 21lvl wojownika, ale gra mi sie znudziła.
Ja grałem troche jak do mnie na tydzień przyjechał brat cioteczny co miał postać na 48 lvl i musiał grać co jakiś czas
Doszedłem chyba do 10 i mi sie znudziło

!!!SZANUJ ZAJAWE!!!raz wystarczy - usun reszte za nim Devil zobaczy
LOL xD
Ja nie grałem i nie zamierzam, nie pociągają mnie tego typu produkcje, wole gry z prawdziwego zdarzenia, a nie nudne i niedorobione mmo.
lineage II 1000 razy lepsze metin to strata mamany i tajama !!!
Ja w to grałem może kilkanaście minut, czego by nie mówić o tej grze to noobów tam pod dostatkiem, Lepiej kupi Guild Wars gdzie nie ma abonamentu albo już płaci abonament i gra w znakomitego WoW-a gdzie da sie normalnie pograć.
ja mam woja na 24 Astral Ch1
Omg ;p co wy dzieciaczki możecie powiedzieć o grze jak zrobiliście tylko 15-20 lvl? ;p dla mnie to jest 30minut gry
heh...
Gra się wam znudziała bo po prostu nie umiecie w nią grą ;p pewnie kowal wam coś spalił, odrazu w ryk i tyle...
skończyła się przygoda xD
Odnośnie expienia... powiedz mi, po co exp ma lecieć szybciej? Tak byle cieć latał by z 60lvl
heh...a to nie o to chodzi...
Wydawanie kasy...hmm, kase możesz wydawać nawet na plemiona, ogame itd... i sporo osób to robi, więc czemu nie mają wydawać w metinie? zazdrościsz im, że mają co wydawać? po prostu mi was żal panowie...
A TERAZ TO OD CZEGO MOGŁEM ZACZĄĆ!!! jeżeli jakaś gra nie przypada ci w ogóle do gustu, bo w twoim typie jest tylko pasjans!!! to jej nie "recenzuj" nie komenuj!!!! bo w morde!!! jesteście dzieci i nie umiecie udzielić obiektywnej odpowiedzi...
koment w waszym stylu:" ta gra nie jest w moim typie, w ogóle nie lubie RPG więc nikomu jej nie polecam, ogólnie 1" ... skoro ku*** nie lubisz RPG to po co się wypowiadasz
? gdyby tak click pisał recki...to uuu... fajnie by było
mmm
ale z was cioty
DeviL: Złamałeś punkt 3 i 4 regulaminu . Nie obędzie się bez zgłoszenia tej sprawy administratorom .

lechuleszcz może masz rację , Przynaj mi rację czy questy w stylu zabij 10 takich wilków a 5 takich dzików nie są nudne ?
Owszem
kowal spalił ale nie narzekam, bo mialem broń zapasową ![]()
ja ten 30 lvl zrobiłem w 2dni bo nikt nie chciał mnie w party, gydbym był w party to było by szypciej, poza tym jak expie jakiś kolo ma wonty że ksuje jak ja pierszy tego stwora zatakatowałem, albo że grozi mi banen, a GM ech co o nich powiedzieć, to że kiedy są potrzebni to ich nie ma.
Ostatnio edytowany przez FlyeThemoon (2009-01-13 11:07:19)
Każdy ma prawo mieć własne zdanie na dany temat, także na temat Metina. Ja tej gry nie lubię, istnieją o wiele lepsze gry MMO. Kiedy grałem kowal spalił mi wiele rzeczy i nie kończyłem z tego powodu gry, zakończyłem przygodę z tą grą z powodu monotonii, nudy, braku graczy "na poziomie"(grają tam same dzieci, które jadą po człowieku z byle powodu). Nazywasz mnie dzieckiem, ponieważ nie lubię Metina? Zazwyczaj każdy oceniając coś, kieruje się własnymi odczuciami, a nie obiektywizmem. Po prostu naucz się Leszku, że w życiu będą ludzie o odmiennej opinii niż Ty. Też nazwiesz ich dzieciakami, bo się z Tobą nie zgadzają?
ja na twierdzy 42 i zgadzam sie z Hilary każdy może mieć swoją opinie o grze ja nienawidze tibi bo jej nie rozumiem
Mówisz, że ci się Metin nie podoba, bo tam grają same dzieci... to teraz zobacz na forum Clicka... średnia wieku to pewnie - piaskownica
heh
łatwo się połapać czytając posty ciecia i dzieciaka

To, że grają tam same dzieci to tylko jedna z przyczyn. Ja nie mam nic przeciwko młodym, ale mam przeciw głupocie. Czasem bywa, że młody ma więcej rozumu niż osoba dorosła, ale niestety w Metinie to rzadkość. Powtarzam, przyzwyczaj się do tego, że ludzie nie zawsze będą mieli takie samo zdanie jak Ty. Po prostu nie każdy lubi taką grę jak Ty. Nie wiem, czego chcesz dowieść swoimi wypowiedziami, chcesz się kłocić? Nie tutaj.
Posty [ 1 do 25 z 45 ]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB